folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress Te Wordpress Linki (URL) Değiştirince Ortaya Çıkan Hatayı Düzeltme?

Wordpress Te Wordpress Linki (URL) Değiştirince Ortaya Çıkan Hatayı Düzeltme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

merhabalar.

sitenin ayarlarıyla oynarken wordpress adresi (url) kısmını değiştirmiştim. kaydet deyince site gitti. yani adresin sonuna aliveli.com/blog iken ben blog/welcome yaptım. bunu nasıl düzeltebiliriz??

The requested URL /blog/welcome/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.aliveli%2Fblog%2Fwp-admin%2F&reauth=1 was not found on this server.

ali veli sallamasyondur..

Cevabı kendim buldum :))

wordpress adresi (url) dosyası önceden www.siteismi.com/blog/ kayıtlıydı ancak siz değiştirdiniz yanlışlıkla www.siteismi.com/blog/deneme yaptınız. 

bu durumda site gidecek düzeltmek için hemen ftp ye girip /blog/ klasörünün içine deneme klasörü açıp bütün wp dosyalarını içerisine atmak. 

Daha sonra aktifleşecek site, admin panelinden linki düzeltip sadece www.siteismi.com/blog/ yapıyoruz. e haliyle yine hata verecek. tekrar ftp den bu sefer deneme klasörüne attığımız dosyaları bir üst dizine çıkartıyoruz yani /blo/ dizinine eski haline. site devam...

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

yani hangi dosyadan bunu geri alabilirim. genel ayarlar daki dğeiştirdiğim wordpress siteismi.com/blog/welcome ı? sadece siteismi.com/blog olursa düzelecek.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    veritabanının yedeğini al phpmyadmin den gereken değişikliği yapıp phpmyadminden tekrar veritabanını yükle sorun çözülecektir.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

mysqlde wp_options tablosunda gerekli 2 sutün olması lazım değişikliği oradan yapabilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

wp-config dende halledebilirdin hocam url linkini :)) 

Hayat paylasmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    PoLiZei bunu yazdı:
    -----------------------------

wp-config dende halledebilirdin hocam url linkini :)) 

-----------------------------
    admin panelden değiştirildiği için wp-config dosyasına yazmaz veritabanına yazar o yüzden değişiklik veritabanı üzerinden yapılmalıdır.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 2187 Toplam Mesaj: 6