Wordpress Tema Beyaz Sayfa Sorunu
-
Tarikat merhaba.
Şimdi bir siteye "Restaurant Responsive WooCommerce Theme" şu temayı kuracam, null olarak tema dosyalarını buldum fakat, temayı etkinleştirdiğimde beyaz sayfa hatası alıyorum. Wp-config den debug yaptım, temada hata göstermedi.
Sizce problem nerededir?
Şimdiden teşekkürler
Nulled Tema : http://linkzquickz.com/new/restaurant10.zip
-
Ben de aynı sorunu yaşıyorum bazen. Ama yanlış yüklemeden kaynaklanıyor genelde. Nulled sitelerden indirdiğin dosyalarda sadece tema klasörü değil eklenti, yardım dosyaları vb. klasörler de yer alıyor. Bu nedenle sen sadece tema dosyalarının olduğu klasörü al ve ZIP olarak sıkıştır dene. Büyük ihtimalle olacaktır...
-
adsizcengaver bunu yazdı
Ben de aynı sorunu yaşıyorum bazen. Ama yanlış yüklemeden kaynaklanıyor genelde. Nulled sitelerden indirdiğin dosyalarda sadece tema klasörü değil eklenti, yardım dosyaları vb. klasörler de yer alıyor. Bu nedenle sen sadece tema dosyalarının olduğu klasörü al ve ZIP olarak sıkıştır dene. Büyük ihtimalle olacaktır...
dediğini yaptım hocam, bu sefer "Yüklenen dosya php.ini dosyasındaki upload_max_filesize directive ile belirtilen limiti aşıyor." şu hata ile karşılaştım.
İnternette çözümlere baktım htacceese birkaç kod yapıştırdım, php.ini dosyasınından dosya boyutu(upload_max_filesize) artırdım, yine aynı hatayı aldım.
-
tereke34 bunu yazdıadsizcengaver bunu yazdı
dediğini yaptım hocam, bu sefer "Yüklenen dosya php.ini dosyasındaki upload_max_filesize directive ile belirtilen limiti aşıyor." şu hata ile karşılaştım.
İnternette çözümlere baktım htacceese birkaç kod yapıştırdım, php.ini dosyasınından dosya boyutu(upload_max_filesize) artırdım, yine aynı hatayı aldım.
WORDPRES upload limiti düşük. FTP'den yap bu işlemi. Temayı manuel olarak yükle...
-
Functions.php dosyası şifreli olabilir mi hocam?
-
Hocam bu işlerden pek anlamam ancak benim de başıma bu tarz bir sorun gelmişti ve şu şekilde çözmüştüm
wp-includes dosyası içinde yer alan pluggable.php dosyasının başına aşağıdaki kodu ekleyelim.
<?php ob_start(); ?>
mstfckmk58 tarafından 18/May/15 01:29 tarihinde düzenlenmiştir -
adsizcengaver bunu yazdıtereke34 bunu yazdıadsizcengaver bunu yazdı
WORDPRES upload limiti düşük. FTP'den yap bu işlemi. Temayı manuel olarak yükle...
Zaten ilk başta manuel olarak yüklemiştim hocam
Th3Ultra bunu yazdıFunctions.php dosyası şifreli olabilir mi hocam?
Hayır hocam, functions.php şifreli değil, gayet kodlarla oynabiliyorum. Hatta functions.php dosyanın ismini değişince beyaz sayfa sorunu ortadan kalkıyor fakat bu seferde tema işlev görmüyor.
mstfckmk58 bunu yazdıHocam bu işlerden pek anlamam ancak benim de başıma bu tarz bir sorun gelmişti ve şu şekilde çözmüştüm
wp-includes dosyası içinde yer alan pluggable.php dosyasının başına aşağıdaki kodu ekleyelim.
Denedim fakat olmadı hocam.