Wordpress Tema Beyaz Sayfa Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

Tarikat merhaba.

Şimdi bir siteye "Restaurant Responsive WooCommerce Theme" şu temayı kuracam, null olarak tema dosyalarını buldum fakat, temayı etkinleştirdiğimde beyaz sayfa hatası alıyorum. Wp-config den debug yaptım, temada hata göstermedi.

Sizce problem nerededir?

Şimdiden teşekkürler

Nulled Tema : http://linkzquickz.com/new/restaurant10.zip

Nova Vida !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

Ben de aynı sorunu yaşıyorum bazen. Ama yanlış yüklemeden kaynaklanıyor genelde. Nulled sitelerden indirdiğin dosyalarda sadece tema klasörü değil eklenti, yardım dosyaları vb. klasörler de yer alıyor. Bu nedenle sen sadece tema dosyalarının olduğu klasörü al ve ZIP olarak sıkıştır dene. Büyük ihtimalle olacaktır...

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek
    adsizcengaver bunu yazdı

Ben de aynı sorunu yaşıyorum bazen. Ama yanlış yüklemeden kaynaklanıyor genelde. Nulled sitelerden indirdiğin dosyalarda sadece tema klasörü değil eklenti, yardım dosyaları vb. klasörler de yer alıyor. Bu nedenle sen sadece tema dosyalarının olduğu klasörü al ve ZIP olarak sıkıştır dene. Büyük ihtimalle olacaktır...

dediğini yaptım hocam, bu sefer "Yüklenen dosya php.ini dosyasındaki upload_max_filesize directive ile belirtilen limiti aşıyor." şu hata ile karşılaştım.

İnternette çözümlere baktım htacceese birkaç kod yapıştırdım, php.ini dosyasınından dosya boyutu(upload_max_filesize) artırdım, yine aynı hatayı aldım.

Nova Vida !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek
    tereke34 bunu yazdı
    adsizcengaver bunu yazdı

dediğini yaptım hocam, bu sefer "Yüklenen dosya php.ini dosyasındaki upload_max_filesize directive ile belirtilen limiti aşıyor." şu hata ile karşılaştım.

İnternette çözümlere baktım htacceese birkaç kod yapıştırdım, php.ini dosyasınından dosya boyutu(upload_max_filesize) artırdım, yine aynı hatayı aldım.

WORDPRES upload limiti düşük. FTP'den yap bu işlemi. Temayı manuel olarak yükle...

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Functions.php dosyası şifreli olabilir mi hocam? 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfckmk58
    mstfckmk58's avatar
    Erkek

Hocam bu işlerden pek anlamam ancak benim de başıma bu tarz bir sorun gelmişti ve şu şekilde çözmüştüm

wp-includes dosyası içinde yer alan pluggable.php dosyasının başına aşağıdaki kodu ekleyelim.

<?php ob_start(); ?>

mstfckmk58 tarafından 18/May/15 01:29 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek
    adsizcengaver bunu yazdı
    tereke34 bunu yazdı
    adsizcengaver bunu yazdı

WORDPRES upload limiti düşük. FTP'den yap bu işlemi. Temayı manuel olarak yükle...

Zaten ilk başta manuel olarak yüklemiştim hocam

Th3Ultra bunu yazdı

Functions.php dosyası şifreli olabilir mi hocam? 

Hayır hocam, functions.php şifreli değil, gayet kodlarla oynabiliyorum. Hatta functions.php dosyanın ismini değişince beyaz sayfa sorunu ortadan kalkıyor fakat bu seferde tema işlev görmüyor.

mstfckmk58 bunu yazdı

Hocam bu işlerden pek anlamam ancak benim de başıma bu tarz bir sorun gelmişti ve şu şekilde çözmüştüm

wp-includes dosyası içinde yer alan pluggable.php dosyasının başına aşağıdaki kodu ekleyelim.

Denedim fakat olmadı hocam.

Nova Vida !
Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 7