Wordpress Tema Çalma
-
az önce internetten buldum getfirebug.com adresindeki firefox eklentisiyle wordpress teması çalınabiliyormuş
bir tema çalıp firma sitesi yapcam
Mesela bu ortaya çıktı diyelim ne zarar görürüz en fazla?
:)
-
Tema sahibine bağlı. Tecil hakkına filan sahipse sana tecavüz edebilitesi olur :\
-
Fikir Sanat bilmemne kanunu gereği tecavüz edilebiliten yüksek.
-
çaldın temayı editle olsun bitsin :G
-
ortaya çıkmaz :)
-
ben eklentiyi kurdum inceledim ve bir kac wordpress sitesinde denedim.
oyle hop dedik diye bir wordpress temasini elde edemiyoruz. zaten sadece wp temalari icin degil bir cok sitede merak ettiginiz kodlari gorebiliriz. neyse denedigim wordpress sitelerinde temanin butun dosyalarinin kaynagini gostermiyor bazi stil dosyalarinin kaynagini gosteriyor genelde kullaninal eklentilerin kodlarini gosteriyor vs vs... sonucta bu eklenti ile elde edecegin kodlari ister istemez duzenlemek zorunda kalacaksin ve aldigin yerin aynisi olmayacak. kendinden birseyler katmis olacaksin. birebir klon olusturmus gibi olacagindan birilerinin seni durtme olasiligi yoktur. -
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
ben eklentiyi kurdum inceledim ve bir kac wordpress sitesinde denedim.
oyle hop dedik diye bir wordpress temasini elde edemiyoruz. zaten sadece wp temalari icin degil bir cok sitede merak ettiginiz kodlari gorebiliriz. neyse denedigim wordpress sitelerinde temanin butun dosyalarinin kaynagini gostermiyor bazi stil dosyalarinin kaynagini gosteriyor genelde kullaninal eklentilerin kodlarini gosteriyor vs vs... sonucta bu eklenti ile elde edecegin kodlari ister istemez duzenlemek zorunda kalacaksin ve aldigin yerin aynisi olmayacak. kendinden birseyler katmis olacaksin. birebir klon olusturmus gibi olacagindan birilerinin seni durtme olasiligi yoktur.
-----------------------------Bende o eklentiden beklediimi bulamadım
ama istedigim premium temayı yabancı bi sitede buldum ,yükledim
ama footer kısmı değiştirilemiyor
onu nasıl halletcem?
-
footer kismi buyuk ihtimalle sifrelenmistir ve eval ( gzinflate ( base64_decode gibi bir sey ve sonunda kod yaziyordur.
http://www.proxyutza.com/how-to-decode-ugly-evalgzinflatebase64_decode/
sitesinde nasil decode edecegin yaziyor. -
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
footer kismi buyuk ihtimalle sifrelenmistir ve eval ( gzinflate ( base64_decode gibi bir sey ve sonunda kod yaziyordur.
http://www.proxyutza.com/how-to-decode-ugly-evalgzinflatebase64_decode/
sitesinde nasil decode edecegin yaziyor.
-----------------------------ok,hemen deniyorum
saolasın