Wordpress Tema Gerekli
-
Arkadaslar kişisel sitem için wordpress kurmayı planlıyorum. fakat istediğim özellikte güvenilir kaynaklardan bulamadım.
kendim hakkında makale + resim + video paylaşımı yapacağım bi sistem gerekli... film veya video teması olmayacak ama... elinizde var mı böyle birsey yada bu özellikler barındıran baska bi ücretsiz güvenilir hangi sistemi öneririsiniz.
-
hocam wordpress kur bıde wordpress magazine teması var onu kur ısıne yarayacaktır
-
wordpress isteklerine göredir bana göre , hem hit bakımındanda etkili.
http://www.bildirgec.org/ara/wordpress%20temalar%C4%B1 < burada bulabilirsin sağlam temalar mevcut.
-
arkadaslar temalar tam istediğim gibi değil. yni video konusunda sıkıntı yaşıyorum... istediği şu
Katgoriler
Videlarım
Resimlerim
makalelerim
Hakımmda
iletişim
bu kadar kategori olucak resimlerime tıklandığında resimleri slayt veya işe 123456789 her bi sayıya tıklandığında ayrı bi resim açılacak modul
Videolarıma tıklandığında alt alta veya kendi içinde kategorilenmiş videolar
makalelere tıklandığında sıralanmış başlıklar ve her başlığa tıklandığında açılan makale
olucak
Anasayfada ise Güncel yazılar olucak...
valla çok sey mi istiyorum bu özellikler ücretsiz temalarda bulunurmu bilmiyorum. illa wordpress olması gerekmez joomla veya baska bi sistemde olur fakat indirme linki gerek...
Arastırma yaptım istediğim gibi bulamadım tam..
-
arkadaslar sitei kurdum fakat video işini ayrı bi subdomain açarak halletmek istiyorum..
ve bu subdomaine haftada 3-4 tane olmak üzere video eklenecek bi script lazım. sahsıma ait videolar için..
bana basitinden işimi görecek ne tavsiye edersiniz.
(bu arad wordpress kurdum siteye video temaları vardı ama ben kullanmak istemiyorum. çok afilli gelio ban daha basit birsey lazım )