Wordpress Tema İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bir arkadaşım benden çeşitli makaleleri, şiirlerini yayınlayabileceği bir sistem kurma konusunda yardım istedi aklıma WordPress geldi.

Makale, şiir vb. konulara gidebilecek bir tema arıyorum.

Birde HannibALgan adlı müridin sitesini bilenleriniz varsa kullandığı eski teması ve GlossyBlue temasının

şu avatara benzeyen bir arkaplanlı versiyonu vardı. Bu ikisini bulamadım, bunların dışındada önerilerinize açığım. 

Şimdiden teşekkür ederim, biraz aciliyeti olan bir mevzudur.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

HannibALgan eski teması dediğim temayı buldum şimdi diğer bahsettiğim GlossyBlue ve başka gelebilecek öneriler lazım.

Daha sonradan belki bu tema birilerinin işine yarayabilir, indirme adresini vereyim.

http://blog.eches.net/downloads/langit.zip

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Güncel..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kardeşim eski temayı bulamadım. Sanırım güncelleme sırasında silmişiz. Yardım edebileceğim başka birşey olursa haber et yeter

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeşim eski temayı bulamadım. Sanırım güncelleme sırasında silmişiz. Yardım edebileceğim başka birşey olursa haber et yeter

-----------------------------

O temayı buldum zaten hocam şimdi diğerinide buldum ilgin için teşekkürler.

Diğer bahsettiğim tema

screenshot1.png

http://www.wptr.net/themes/wptrnet-dreamplace.rar

Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 5