Wordpress Tema Satışı Ortak Aranıyor
-
Az önce bir konuda underground adlı arkadaş tavsiyede bulundu.Uzun zamandır r10 da wordpress tema satış işine girmeyi düşünüyorum.Fakat çizdiğim temalar hiç gözüme hoş gelmiyor.Bende o grafiker ruhu yok yani :)İşinin ehli psd çizim html'e dökebilecek arkadaş varsa ortak tema işine girebiliriz.Wordpresse takla attırırım orası bende güzel tasarımlarla çıkarsak iyi yapacağı düşüncesindeyim.İyi Çalışmalar
-
hayırlı satışlar şimdiden
-
şöyle güzel bir tema yapın r10 da her türlü desteklerim..
-
Tasarımcı gözü olan adam lazım :D bu arada eyvallah underground ve Umut38 zamanında tahribatı wordprese entegre etmiştim rene kabul etmedi yoksa hepinizin birer tahribatçığı olacaktı :D
-
1234567B bunu yazdı
Az önce bir konuda underground adlı arkadaş tavsiyede bulundu.Uzun zamandır r10 da wordpress tema satış işine girmeyi düşünüyorum.Fakat çizdiğim temalar hiç gözüme hoş gelmiyor.Bende o grafiker ruhu yok yani :)İşinin ehli psd çizim html'e dökebilecek arkadaş varsa ortak tema işine girebiliriz.Wordpresse takla attırırım orası bende güzel tasarımlarla çıkarsak iyi yapacağı düşüncesindeyim.İyi Çalışmalar
olabilir bu konuyu görüşelim bi ara neden olmasın :)
-
themeforest r10 dan daha karlı olmaz mı.
-
PanxeR bunu yazdı
themeforest r10 dan daha karlı olmaz mı.
themeforest çok büyük deniz r10 ise göl diyebiliriz. wordpress teması yapacaksın dizi film,oyun sitesi,kadın dergı blog tarzında olacak birde bunları botlu yaparsan satabilirsin .
Panel yani tema panelin sade olacak.herşeyden önce tema satmak sorun değil destek olayını iyi çözmen gerekiyor.themeforest ingilizcen yoksa yapamazsın. Destek gerekiyor birde codecanyon daki onaylayan arkadaşlar biraz hassas herşeyin özgün olmasını istiyorlar soft reject yersin normal reject yersin uzun uğraş .
-
ben çizerimde kim döker onu bilemedim hocam :)
-
Shephard bunu yazdı
ben çizerimde kim döker onu bilemedim hocam :)
Sen çizde dökülür elbet :D