Wordpress Tema Sorunu?
-
ben wordpress'e baslamadan önce bana ilk denilen sey, güncellemelere dikkat et. Sürekli güncelle dediler.
Dün wordpress güncellemesi vardi, güncelledim admin paneli gitti..
bugün tema güncellemesi vardi, bisi olmaz temadan dedim, ama anasini sattigim tema'da sorunlu cikti :/
bundan sonra 1 2 hafta sonra güncelliyecem serefsizim..
neyse yaptik bi hata daha :| ben simdi su sorunu nasi cözcem bilen varmi, site bu: www.mryuksel.net
görüldügü gibi sayfaya girdimi üst menü sol tarafa kaymis, Anasayfanin üstüne tikladimi düzeliyor.. :|
-
Temanı silip tekrar kur. Wordpresste olur böyle şeyler. Dikkatli güncellemen lazım..
Öneri için düzenleme: Hoca bence bu temayı değiştir. Nerden çıktıysa her 3 wp den biri bunu kullanıyor. Bi ton tema var :)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
Temanı silip tekrar kur. Wordpresste olur böyle şeyler. Dikkatli güncellemen lazım..
Öneri için düzenleme: Hoca bence bu temayı değiştir. Nerden çıktıysa her 3 wp den biri bunu kullanıyor. Bi ton tema var :)
-----------------------------deneyim hocam, tabi ayarlarda hep gidecek :s
-
yok be hocam yine ayni :|
-
başka bi temaya geç. Onda düzelir heralde ?
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
başka bi temaya geç. Onda düzelir heralde ?
-----------------------------ewt duzeldi, ama diger temalarada gitmiyor bu site, 3 4 tane tema denedim cogu seyler kayip olmus.. :|
bana bu tema lazim
-
Hocam senin siteye kategorileri anasayfada gösteren temalar lazım. Magazin temaları yani. Bunlar döküman warez teması. İllada kullanacam diyosan sen bilirsin tabi :)