Wordpress Tema Yapımı İçin Fikir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhabalar,bir arkadaş ile wordpress tema yapacağız bir kaç deneme yaptık gayet sorunsuz oluyor sizce ne alanda temalar yapalım film,dizi çok fazla var,oyun,kurumsal firma teması tarzında bişeyler düşünüyoruz sizce hangi alanlarda iyi satış yakalayabiliriz ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

haber teması bence..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Haber, film temaları yığınla 5 tl den satanlar var. Oyun temalarının alıcısı sınırlı. Kurumsal tema kârlı görünüyor. Az satarsın ama işini kaliteli yapıp pahalı satarsın.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Portal  şeklinde bi tema yaparsan satar hoca, tabi iyi olursa. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangi türden olursa olsun lisanslı ve konuya yardımcı botlar ile temalar hazırla derim. Haber sitesi yapacaksan ABC haber ajansının haberlerini kendi hazırladığın temaya entegre ettiğin botla otomatikman siteye ekleyebilmeli. Ama dediğim gibi sikindirik bir lisans kodu dahi olsa mutlaka lisansın olsun veya benden sana bir tavsiye kimsenin bakmayacağı bir dosyaya özel bir kod ekle ve daha sonra Google'da girdiğin kodu eklediğinde senin temanı yükleyen siteleri göreceksin ;)

Neyse ne olursa olsun dediğim gibi mesele tema yapmak değil, kalitelisini yapmak...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

kişisel bloglar için kaliteli temalar iş yapar tanınırlığını artırırsın daaha sonra kurumsal temalara geçersin hocam böyle daha iyi olur bence :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

kişisel bloglar için kaliteli temalar iş yapar tanınırlığını artırırsın daaha sonra kurumsal temalara geçersin hocam böyle daha iyi olur bence :)

aynen

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

@ hannibalgan hocam lisanslı yapacağız evet,kod olayı iyiymiş aklıma gelmemişti onuda yaparız panelli falan olcak yüzlerce site hazırladım wpde çok tema gördüm kaliteli yapacağımıza inanıyorum.

yorumlar için sagolun kainsha hocam dediğin gibi , yüksek ihtimalle kişisel bloglu,bot destekli bir tema veya kurumsal bir firma teması yapacağız..

insidae tarafından 10/Mar/14 01:55 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 758 Toplam Mesaj: 8