Wordpress Temaları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    şimdi ben kendim wordpress temalarını yayınlayacağım bir sayfa yapacağım Reklam amaçlı değil Burdaki  gibi bunu nasıl yaparım yardım ederseniz sevinirim.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    Erhan Yakut a sormayı dene istersen :) hiç kastırma bizi... ( erhan yakut sana plugin'i yollar, yada sistemi anlatır)

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

sakat-at bunu yazdı:
    -----------------------------
    Erhan Yakut a sormayı dene istersen :) hiç kastırma bizi... ( erhan yakut sana plugin'i yollar, yada sistemi anlatır)

Yollamıyor ki yakında dağıtacam demiş 1 sene olmuş :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

Hocam bikaç dakika baktım ve olay kuvvetle muhtemel şöyle işliyor

verdigin sitede, yakuterde adam iki subdomain açmış ve direk root haric yani yakuter.com haric iki wordpress daha kurmuş, birisi tema.yakuter.com digeri ise demo.yakuter.com

tema.yakuter.com'a tutmuş sadece temaların thumbnaillerini koymuş altlarına da iki link çekmiş biri indir digeri de test et, test et bölümü demo.yakuter.com a baglıyor seni, orda da ufak bi wp eklentisi (ziyaretçilere tema secme secenegi veren bir eklenti) sayesinde temaların demolarını gösteriyor.. Aynen sende bunun gibi yapabilirsin tabii ki 2 wp, 2mysql, 2 subdomain yani burdaki işin özü:)

sende bunu böyle cok rahat kurabilirsin, eklentiyide wordpress turkçe destek websitelerinden birinden bulabilirsin, olmadı yaz tekrar bulunur elbet

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

tema secmen icin eklentiyi buldum hocam buyur bi kur dene istersen

http://wordpress.org/extend/plugins/theme-switcher/

Edit: bu yeni sürüm sanırsam: http://wordpress.org/extend/plugins/theme-switcher-reloaded/

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    valla hocam, wp süper bir sistem sadece tema olarak değilde türkçe eklentiler sayfası yaparsan daimi takipçisi olurum sistemin.. kolay gelsin..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    biraz acele et müdür yada şöle renkli cıvıl cıvıl olanından 1-2 tane buraya koy siteme kullanayım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

CrAzY bunu yazdı:
    biraz acele et müdür yada şöle renkli cıvıl cıvıl olanından 1-2 tane buraya koy siteme kullanayım

ararsan bulursun hocam o kadar çok varki hangisi koycam :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

CrAzY bunu yazdı:

hocam, wp sadece cok yaygın ve panelde görsellikle falan işi götürüyor, hem gelişim isterseniz ve basit bir arayüzlü panel isterseniz drupal öneririm hocam, drupal wpden cok daha kaliteli bir çekirdeğe sahip ve geliştirmeye çok müsait, en iyi cms ödülleri falan da var, bu başlıga cok uymuyor mesajım ama söylemeden geçemedim, drupale tam destek :))

Toplam Hit: 1257 Toplam Mesaj: 9