Wordpress Temanın Html Hali Lazım
-
başlık gayet açıklayıcı bence ama yinede güzelce anlatayım sevgili müridler. elimde bir adet wp tema var. tema çok hoşuma gitti. ben wp den pek anlamam. o yüzden html halini bulup kendim asp olarak kodlama yapıcam siteyi sonrada satıcam müşteriye :D
http://carsdealer.wpmu3.layeredpixels.com/
tasarım bu. aradım taradım wareze baktım oraya baktım yok abi. html olarak bulamadım tasarımı. wp anlamadığım içinde istediğim gibi bişey çıkartamıyacağım. mecburen html lazım bana. psd hali var elimde ama pek iç açıcı değil. sadece 2 sayfası var. siteyi httrackla indir düzenle diyenleri duyar gibiyim. boka sardı olay. saatlerdir uğraştım daha bir sayfayı düzenleyemedim. css leri ordan bi yerden çekiyo. js leri bi yerden derken kafam karıştı yemin ediyorum.
-
Html olarak bulamazsın boşuna arama.
En güzeli psc de çiz css e dök olsun bitsin
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Html olarak bulamazsın boşuna arama.
En güzeli psc de çiz css e dök olsun bitsin
css dökebilecek tasarım bilgim olsa yapardım hocam :) -
html to image yap sonra psd to html css :D en basıtı
-
site harbiden güzelmiş biri html halini yaparsa bende alayım :d
-
Nasıl yani ? Böyle birşeymi arıyorsun sen yoksa o.O
-
Pessimistic bunu yazdı:
Nasıl yani ? Böyle birşeymi arıyorsun sen yoksa o.O
-----------------------------al işte
-
sağ tıkla farklı kaydet de html hali gelir zaten .
veya site indiirme araçları onlarla html halini çekebilirsin
veya temanın php halini <?php ?> tagları arasındakileri komple temizle.
sanıyorumki bi slider çalışmaz onun yerinde kendi bi jquery slider eklemen lazım. -
yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar :) bir gecemi buna ayırarak temiz bişey çıkartıcam temizlenmiş halini tekrardan burada görebileceksiniz :)
-
Al al uğraşma indir ben hallettim senin yerine. : http://www.byyasinc.net/tbt/tbt.rar
Bir tek style.css dosyasından background image'ı duzenleyeceksin. Random.php mantığıyla arkaplan çalışıyor her yenilemede farklı arkaplan. Zaten gerekli dosyaları oluşturdum içinde var.