folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Wordpress Torrent Botu - Uygun Fiyata

Wordpress Torrent Botu - Uygun Fiyata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

aktif olarak kullandığım botları satıyorum.

2 çeşit bot var.

yerli kaynak için 'torrent-ultra.com' botu

yabancı içerik için 'kat.ph' botu

botun kısaca özellikleri:

- konuda foto varsa fotoyu ftp çekiyor. ama ilk fotoğrafı daha doğrusu kapak fotoğrafını çekiyor. bunu öne çıkarılmış görsel olarak otomatik olarak ayarlıyor. eğer konunun kapak fotoğrafı yoksa istediğiniz herhangi bi fotonun linkini yazmanız yeterli oluyor. kendisi işlemi gerçekleştiriyor. aşağıda fotoda alanı görebilirsiniz.

- torrent dosyasını aynı şekilde ftp'ye çekiyor. dosya ismini başlığa göre direk değiştiriyor. torrent dosyası derken '.torrent' dosyasından söz ediyorum tabi ki.

- başlığı düzenleme şansımız var. ayrıca en sonunda ekle dedikten sonra konu sonuna ' - torrent indir' diye ibare ekliyor.

- etiket istediğiniz kadar ekliyor. etiket ekleme mantığı ise başlık sonuna kelime ekleyerek oluyor.

*sadece torrent-ultra'da konu içinde açıklama varsa çekiyor. 

ayrıca bot ekranında gördüğünüz boş alana istediğiniz herşeyi ekleyebilirsiniz. foto ile link arasına ekliyor oraya yazdıklarınızı.

** sadece kat.ph botunda konuyu seed eklenme tarihi vs. özelliklere göre sırayabiliyor.

ekran görüntüleri:

kategori seçme ekranı

konu ekleme ekranı:

kısaca özellikleri böyle işte. 

bu aralar durumlar kritik olduğu için aklıma bu yol geldi. 

ücreti epey makul tutmaya çalıştım. her site botu için fiyatı 30 lira

ödemeler ziraat bankası - ptt hesabı - enpara hesabı

hadi hayırlısı bakalım...

not: botlar normalde sinemalardan bilgileri çekiyordu. ama kaç gün önce sinemalar.com yinelendiği için şu an çalışmıyor bu özellik. bilgisi olan kodları kurcalayarak tekrar aktif edebilir sanırım bu özelliği.

not2: mürid dışı ulaşmak isteyenler 'kr3yzi@gmail.com' adresinden mail atarak ulaşabilir. mürid olmayanlar için fiyat 40 liradır bilginize

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bi up edelim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 2