Wordpress Ücretsiz Blog Teması Arıyorum
-
Önerdiğiniz bir ücretsiz teması var mı ??
-
Hocamblog dağıtmak içinmi? yoksa wordpress tarzımı?
Edit: konuyu açsan
Underground tarafından 26/Tem/13 04:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Underground bunu yazdı
Hocamblog dağıtmak içinmi? yoksa wordpress tarzımı?
Edit: konuyu açsan
word press tarzı hocam. domainime kişisel blog kurmak istiyorum ama wp olsun istiyorum.
böyle mesela: http://test.wptemalari.net/wptblog/
-
Hocam blog scripti deyince kimsenin aklına tema aradığın gelmez. Tema yazsan iyi olurdu direk. Aslında bir dünya ücretsiz wp teması var da, tam olarak nasıl bir şey arıyorsun, hangi özellikleri olmalı, temanın yönetim paneli olması sence şart mı, sidebar sağda mı olmalı solda mı, tema rengi ne renk olmalı gibi binlerce detay var. Tam olarak nasıl birşey istediğini kafanda oluşturabilirsen elbette bir benzeri yapılmıştır çoktan. İndirip kullanabilirsin.
-
Ayazz bunu yazdı
Hocam blog scripti deyince kimsenin aklına tema aradığın gelmez. Tema yazsan iyi olurdu direk. Aslında bir dünya ücretsiz wp teması var da, tam olarak nasıl bir şey arıyorsun, hangi özellikleri olmalı, temanın yönetim paneli olması sence şart mı, sidebar sağda mı olmalı solda mı, tema rengi ne renk olmalı gibi binlerce detay var. Tam olarak nasıl birşey istediğini kafanda oluşturabilirsen elbette bir benzeri yapılmıştır çoktan. İndirip kullanabilirsin.
düzenledim hocam sağolasın terim yanlışlığı oldu :)
basit bir tema olsun gerisini ben hallerderim rengini slider ini felan.
kişisel yazılar yazacağım. direk blogspotta açabilirdim sadece alan adımı aldığm için ona kurmak istiyorum.
edit//
mümkünse slider olmasın günler aylar şeklinde ayrılsın basit bir tema olması lazım sanırım.
zeybekustasi tarafından 26/Tem/13 04:45 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıAyazz bunu yazdı
düzenledim hocam sağolasın terim yanlışlığı oldu :)
basit bir tema olsun gerisini ben hallerderim rengini slider ini felan.
kişisel yazılar yazacağım. direk blogspotta açabilirdim sadece alan adımı aldığm için ona kurmak istiyorum.
Hocam illa basit bir tema olsun zamanla çeki düzen veririm diyorsan şimdi bende linki yok da google'da w-basit wp teması aratırsan çıkar. Hafif bir tema. Görsele dair bir şey yok. Kodlar vs oldukça düzenli ve geliştirmeye oldukça müsait.