folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Wordpress Websitesini Taşımak

Wordpress Websitesini Taşımak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar şimdi wordpress teması var elimde kurdum 11 eklenti ayarları felan olsun ürünleri ayarlama (görünüm açısından) + kategoriler o şu bu felan baya şey yaptım.

Şimdi hiç bir ayarı bozmadan aynı şekilde bunu asıl kurulacak yere aktarmak mümkün mü ?

Wordpress veritabanını dışa aktar dedikten sonra yenisini kurup eklentileri indirip sql import etsek aynı şekilde çalışır mı ?

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

çalışır. yalnız tavsiyem public_html klasörünün yedeğini alıp yeni kuracağın yere atıp phpmyadmin ile sqli import etmen çünkü sql de zaten eklentiler olduğu için yeni kurup eklentileri koyup sql import edersen işler karışabilir. dediğim şekilde birkaç kez taşıma yapmıştım hiç sorun olmadı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam yukarı dosyaları aynen at

sql export et phpmyadminden sonra yukardaki server'a import et yine phpmyadminden

import ettiğin databasede wp_options altında siteurl ve home yazan sütunların option_value değerlerine yüklediğin domainin değerlerini yaz. (burası önemli...)

benim izlediğim yol buydu...

sıkıntı çıkmadı şu zamana kadar

angelofhope tarafından 23/Haz/16 21:54 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bi yedekleri alıp deneyim baktım yapamadım hortlatırım 1-2 güne konuyu teşekkürler 

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
Toplam Hit: 727 Toplam Mesaj: 4
wordpress wp