Wordpress Wibiya Eklentisi Anasayfada Gözükmüyor !!
-
Arkadaslar wibiya tolbar eklentisini kurmaya calıstım ama olmadı. Eklentiyi plugin klasörüne atıyorum etkinleştiriyorum eklentinin sitesinden tolbarı oluşturduktan sonra verdikleri linki eklentinin ayarlarını yaparken yerine yapıştırıyorum ama anasayfada bi türlü gözükmüyor...
footere kod ekleyeceksin diyorlar ekliyorum </body> tagından önce wiibiynın verdiği kodu yine gözükmüyor...
ne yapmalı bunu ayarlamak için :S
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar wibiya tolbar eklentisini kurmaya calıstım ama olmadı. Eklentiyi plugin klasörüne atıyorum etkinleştiriyorum eklentinin sitesinden tolbarı oluşturduktan sonra verdikleri linki eklentinin ayarlarını yaparken yerine yapıştırıyorum ama anasayfada bi türlü gözükmüyor...
footere kod ekleyeceksin diyorlar ekliyorum tagından önce wiibiynın verdiği kodu yine gözükmüyor...
ne yapmalı bunu ayarlamak için :S
-----------------------------hımm bnde indirmiştim kurmamiştim bi bakim kurabilirsem yardımcı olabilirm
-
Temanı değiştir olmadı aktif eklentileri devre dışı bırak o şekilde dene.
-
karakutu bunu yazdı:
Temanı değiştir olmadı aktif eklentileri devre dışı bırak o şekilde dene.
-----------------------------temayı değiştirdim yine olmadı bide aktif eklentileri devre dışı bırakayım olcakmı deniyorum şimdi
-
Aynen bendede wordpress var, bende de olmadı.
-
deneycek arkadaslar sonuc ?
eklentiyi kurmam gerek :) acil
-
Wordpressten anlamayan biri olarak bir zaman kurmuştum. Hala da çalışıyor. Ama nasıl kurduğumu hatırlamıyorum. Eğer NoScript eklentisi kullanıyorsanız oradan wibiyaya izin verin. Şu an ftpye baktım. wibiyaPLugin.php yazıyor. DOwnload ettim şimdi. Download ettiğim dosyada ise sadece wibiya.php yazıyor. İsmini değiştir, belki olur. Ayrıca dosya izni 644.
-
diamonique bunu yazdı:
Wordpressten anlamayan biri olarak bir zaman kurmuştum. Hala da çalışıyor. Ama nasıl kurduğumu hatırlamıyorum. Eğer NoScript eklentisi kullanıyorsanız oradan wibiyaya izin verin. Şu an ftpye baktım. wibiyaPLugin.php yazıyor. DOwnload ettim şimdi. Download ettiğim dosyada ise sadece wibiya.php yazıyor. İsmini değiştir, belki olur. Ayrıca dosya izni 644.
-----------------------------olmadı...
baska kullanan nasıl kurulacağını bilen yada çalıştırabilen diyelim yokmu?
-
up kurmayı bilen bizim yapamadığımız bişi oldugu düşünen varsa yardımlarını bekliyoruz...
-
up up up çok lazım beyler bi yardım edin