Wordpress XML Site Haritası Oluşturucu Sorunu
-
iki sitede de bu sorun var , ve google webmaster tools a da hata olarak yansıyor.
ne yapmak gerek , başka bir sitemap eklentisi mi kullanmalıyım ?
-
eklenti değiştirip dene.
-
bak bu eklentilerde haber rss tarzı formalarda var onları seçmişsen ve google news kaydın yoksa hata alırsın.
Eklentin ne bilmiyorum kullanmadım ama sorunu googleda
"wp sitemap (artık eklentin neyse adı)" hata --> şeklinde ararsan daha ayrıtılı bilgiye ulaşırsın
-
SnipeTR bunu yazdı
bak bu eklentilerde haber rss tarzı formalarda var onları seçmişsen ve google news kaydın yoksa hata alırsın.
Eklentin ne bilmiyorum kullanmadım ama sorunu googleda
"wp sitemap (artık eklentin neyse adı)" hata --> şeklinde ararsan daha ayrıtılı bilgiye ulaşırsın
google news nedir hocam
-
wordpress sitemap için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz ?
-
haber siten varsa ve hızlı index almasını istiyorsan google ın google news özelliği var.
oraya kaydoluyorsun, senin rss lerinide kontrol ediyor. Google ana sayfada haberler basıyor ya senin haberlerindende bir kısım basıyor.
Bunu almak artık zorlaştı, çünkü editör felan olmak zorunda bakıyorlar.
Direk pr yi tavan yaptırıyor. İndex hızı artıyor felan filan.
Wordpress için XML Site Haritası Oluşturucusu 3.2.9 bunu kullanıyorum
google-sitemap-generator
Erdem tarafından 19/Mar/13 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
MustyKTE bunu yazdı
wordpress sitemap için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz ?
BWP Google XML Sitemaps
-
SnipeTR bunu yazdı
haber siten varsa ve hızlı index almasını istiyorsan google ın google news özelliği var.
oraya kaydoluyorsun, senin rss lerinide kontrol ediyor. Google ana sayfada haberler basıyor ya senin haberlerindende bir kısım basıyor.
Bunu almak artık zorlaştı, çünkü editör felan olmak zorunda bakıyorlar.
Direk pr yi tavan yaptırıyor. İndex hızı artıyor felan filan.
Wordpress için XML Site Haritası Oluşturucusu 3.2.9 bunu kullanıyorum
google-sitemap-generator
aynen bende bunu kullanıyorum hocam. bu sorun neden tüm sitelerime işledi :)
-
config dosyasinda 32 mb ile sinirlandirilmis bilmemne over bite mi ne siniri var. simdi bilg basinda degilim bakamiyorum. out of memory yukseltme diye sanirim bi arat o siniri 32 den 128 e cikart.
-
ErotikPanda bunu yazdıconfig dosyasinda 32 mb ile sinirlandirilmis bilmemne over bite mi ne siniri var. simdi bilg basinda degilim bakamiyorum. out of memory yukseltme diye sanirim bi arat o siniri 32 den 128 e cikart.
Ancak server üzerinde kısıtlamalar onu bunu yapamayabilirsin.
Servercı ile görüşmen gerekir.
Min 64mg memory çıkartman lazım tabi hata oysa