folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress Yazılımları ... Bloğunuzu Masaüstünden Yönetin

Wordpress Yazılımları ... Bloğunuzu Masaüstünden Yönetin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    Bir çok wordpress sahibi yazılarını web browserlerından bloglarının admin panelinden girmektedir. Ancak bunun yerine bilgisayara kuracağınız bir prorgam ile yazılarınızı yazıp yayınlamayı daha pratik bir şekilde yapabileceğinizi biliyormuydunuz? Ayrıca bu yazılım sadece wordpress değil MSN Space, Blogger, Drupal, Community Server v.b. daha pekçok CMS sistemlerini desteklemektedir. Burada bu iş için kullanabileceğiniz 5 adet yazılım mevcuttur Ancak bence Microsoft firmasının "Live Wireter" ürünü hem kullanışlılık olarak hemde ücretsiz olmasından ötürü içlerinde en iyisi.

Live Writer a e alternatif olarak Blogjet yazılımını da kullanabilirsiniz. BlogJet in son sürümünü Buradan indirebilirsiniz. Bu yazımı şuan size Live Writer den yazıyorum. Live Writerın son verisyonunu buradan indirebilirsiniz. Aşağıda her ikisi için ekran görüntülerini bulabilirsiniz.

Untitled-1

blogjet

Not: Alıntıdır.

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    live writer i indirdim kurdum, ne başlat menüsüne ne masaüstüne bi halt gelmedi :S nereye kurduki bu şimdi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    live writer i indirdim kurdum, ne başlat menüsüne ne masaüstüne bi halt gelmedi :S nereye kurduki bu şimdi :|
    -----------------------------

indirdiğin browserin indirme yöneticisinden indirilen dosyalara bakabilirsin.orada uzantısı yazar birader.

copy
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 3