Wordpress Yeni Sayfa Numaralandırmak
-
merhabalar,
wordpress kurulu bir sistemde yeni sayfa ekle diyim yeni bir sayfa ekledim. Yeni ekledigim sayfaya sevdigim videoları fln eklicektim ancak 7-8 tane ekledikten sonra sayfa kasmaya başladı. Bu nedenle her sayfada 5 video ekleyip 2.sayfa 3.sayfa diye alta numaralandırma yapmak istedim.
Googleda arama yaptım pagenavi diye bi eklenti buldum ancak bu sadece anasayfadaki blog yazılarını numaralandırıyor. Yeni sayfa oluşturulup yazılar yazıldıgında orayı numaralandırmayı bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Sol atarafta Pagenavi ayarları var bişeşenlerde olması lazım hatırladığım kadaıyla .. oraya bi bak derim.
-
bunu manuel olarak yapacaksin.
oncelikle yapmak istedigini butun sayfalari olustur ve daha sonra bunlarin baglanti adreslerini al, daha sonra bu sayfalari tekrar duzenle ve sagdaki ayarlar bolumunde video2 video3 video4 gibi sayfalarin listede gozukmemesi icin gereken ayari yap. daha sonra butun bu video video1 video2 video3 gibi sayfalarin en altina 1-2-3-4 gibi numaralari yazarak yapabilirsin. -
hallettim saol
-
yukaridaki mesajim var ya orada video video1 video2 video3 yazan yerlere sirasiyla "sevdigim videolar, sevdigim videolar1, sevdigim videolar2, sevdigim videolar3" biciminde yerlestir.
Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 5