Wordpress.Com Aktarma Problemi
-
daha önceden hostla kullandığım wordpressimin tüm ftp dosyalarını kopyaladım. export da etmiştim sanırım ama şu an bulamıyorum yedeği. şu an xxx.wordpress.com şeklinde wordpress hesabı kullanıyorum. eski yazılarımı bu adrese aktarmak istiyorum. ancak wordpress.comda ftp desteği de olmadığından bunu yapamıyorum.
yazılarımı nasıl aktarabilirim?
-
free hesap ise zor hoca drestek vermiyorlarsa tek çare
c/p gibi görünüyor
-
up
-
yazılar ftp'de mi durur hocam ftp yedeğini niye alıyorsun wpnin?
duruyorsa elinde sql dosyası at localhosta kur wpyi sonra oradan dışa aktar daha sonra yeni sitene şey ettir. başka yolun yok.
-
arkadasın dedigi gibi locale dosyaları at sonra admin paneli tercihlerde sanırsam dışa aktar de onu kaydet masaüstüne sonra git xxx.wordpress.com sitene gir admin paneline aynı yere gel içe aktar de o masaüstüne attıgın dosyayı seç aktarsın. başka bi yoluda yok bana göre.
-
onu ben de düşündüm de localhost felan kasmak istemedim :S
şöyle bi dosya yok mu onu yükleyeyim olsun amk bi sürü dosya var bunun içinde :-/
-
Eski yedeğinin içinde wp-content dizini ve sql dosyan varsa bana yolla hosta bi wordpress kurayım giriş yap export dosyasını al. Yedeğini yükle.
hiç bi dosya elinde yoksa işin zor.
not: bilgisayarındaki localhosta kurarsan, standart bi web sunucusu gibi çalışmadığı için yazılarda kullandığın görsellerini wordpress subdomainine aktaramazsın :)
-
niccele bunu yazdı:
-----------------------------
onu ben de düşündüm de localhost felan kasmak istemedim :S
şöyle bi dosya yok mu onu yükleyeyim olsun amk bi sürü dosya var bunun içinde :-/
-----------------------------arkadaşım araştırmadan webmastercılık oynamışsın anladığım kadarıyla