Wordpressde Kategoriye Dahil Olmayan İçeriklerin Sayfalanmaması
-
Merhaba,
Bu sanırım wordpresste genel bir sorun iki farklı tema kullanıyorum her ikisindede aynı problem var,
Anasayfada son eklenen içerikler sayfalatılamıyor, Fakat herhangi bir kategori seçip sayfalar arasında geçiş yapmak istediğimiz zaman sorun yok.
Resimlede açıklayım

Burada sayfa ikinin üzerinde gelindiğinde gözüken link
Tıklayınca hiçbirşey yapmıyor
Kategori seçipde sayfalatma yapmak istediğimdeki link
http://site.com/category/kategori-adi/icerik-adi/page/2/
Ve tıklayınca başarıyla o kategorinin 2. sayfaya geçiyor

Bir diğer wordpress sitedede aynı sorundan müzdarip

Mesela bu linkin href boş yani "" olduğundan direk site.com şeklinde link gösteriyor sadece ve sonuç olarak başasırız haliyle
Yine kategoriler içinden sayfalatma yapmak istediğimde sonuç veriyor
http://site.com/category/video/page/2/ başarılı olan link

Umuyorum ki benzeri sorun yaşayan ve çözen arkadaşlar vardır. -
pagination eklentinde problem olabilir hocam , kaldırıp tekrar kurmayı denermisin
-
Pagination diye bir eklenti kurulu değil, kurmam gereken eklentinin adı nedir tam olarak TW Pagination diye birşey denedim olumsuz.
-
2. sitede
Ayarlar > Okuma > Sabit sayfadaki Yazı Sayfasını yeni oluşturduğum Son Eklenenler yaptım
düzeldi fakat
İlk sitede bu opsiyon, En son yazılarınız seçili olduğundan sorun devam etmekte
Sabit Sayfa seçip Yazı Sayfasını yeni oluşturduğum Son Eklenenler sayfası olarak seçtim fakat sonuç olumsuz. Zaten Ön Sayfayıda Anasayfa diye yeni sayfa oluşturup veya yine Son Eklenenler sayfasını seçtiğimde, Siteye girişte Son Eklenenler yerine seçtiğim sayfa gözükmekte.
morf1n tarafından 14/Nis/14 21:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Pagenavi eklentisini denedin mi? Başarılıdır.
-
Fatal error: Cannot redeclare wp_pagenavi() diye bir hata veriyor
temanın klasöre baktım /lib/includes dizininde wp-pagenavi.php var daha önce olduğundan çakışıyor sanırım
-
Up olsun
-
morf1n bunu yazdı
Fatal error: Cannot redeclare wp_pagenavi() diye bir hata veriyor
temanın klasöre baktım /lib/includes dizininde wp-pagenavi.php var daha önce olduğundan çakışıyor sanırım
Hangi temayı kullanıyorsun? Ayrıca default tema aktif eder misin. yine de aynı hatayı alacak mısın?