Wordpressteki Tüm İçeriklerde Bulunan Linkleri Toplu Olarak Silme
-
Bende yaklaşık 250 tane site vardı. Bu sitelerden çıkan linkler siteye ceza verdiğinden dolayı bir kodlama yapmam gerekti.
Php dosyasını wp-config.php dizininin bulunduğu yere atın ve çalıştırın.
Yazılara, sayfalara girilen tüm linkleri silecektir.
Kod alt taraftadır.
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); include 'wp-config.php'; error_reporting(0); $server = "localhost"; $db_user = DB_USER; $db_pass = DB_PASSWORD; $database = DB_NAME; $dbbaglanti = mysql_connect($server, $db_user, $db_pass) or die("uPppsss"); mysql_select_db($database) or die("uPppssss");; mysql_set_charset('utf8',$dbbaglanti); $dondur = mysql_query("select * from ".$table_prefix."posts") or die(mysql_error()); while($ogren = mysql_fetch_assoc($dondur)){ $makale = $ogren["post_content"]; $makaleid= $ogren["ID"]; $bakilacaka = "/<a(.*?)>/i"; preg_match_all($bakilacaka, $makale, $parcalaasd); $karsiliklari = array(); for ( $say=0 ; $say < count($parcalaasd[0]) ; $say++ ) { $karsiliklari[$say] = ""; } $gkod = $parcalaasd[0]; $dkod = $karsiliklari; $makale = str_replace($gkod,$dkod,$makale); $makale = str_replace("</a>","",$makale); $makale = str_replace("<a/>","",$makale); $guncelle = mysql_query("update ".$table_prefix."posts set `post_content`='".mysql_real_escape_string($makale)."' where ID='".$makaleid."' ") or die(mysql_error()); if($guncelle): echo "Güncellendi<br>"; else: echo "Güncellenemedi<br>$makale <br> $makaleid <hr>"; endif; }
Tüm açılan sayfaların içindeki linkleride siler eğer sayfadakini silmesin sadece açılan yazıları silsin derseniz sql üzerinde eklemeler yapmalısınız.
Belki lazım olur... -
siteye ait olan linkleri de silecek mi ? yoksa sadece ana domain harici linkleri mi silecek hocam ?
-
hocam tam olarak anlamadım ben bu konuyu , yani şimdi sitemizdeki yazıların içerisinde linkler var bunları mı siliyor ? mesela ben youtube linkleri kalsın istesem yada benim belirlediklerim kalsın gerisini silsin desem mümkünmüdür yada ben konuyu tamamiyle yanlış mı anladım.
-
https://wordpress.org/plugins/find-replace/
-
Hocam 250 siten mı vardı?

Bismillah
Naptı'n sen ya (¿) -
Yazıların içerisinde bulunan < a etiketi ile başlayıp > etiketi ile biten tüm içerikleri kaldırı.
Eğer siz kendinize link vermişseni bunuda kaldırır. Ona göre kodlandı. Yani benim sitemin linkini silmesin diyorsanız onuda ayrıca kodlamak gerekir.
üst tarafta arkadaş eklenti vermiş onu incelemedim ama onunla da yapabilirsiniz sanırım.
Ben bloglarımdan seo çalıştığım sitelere link çıkıyordum ondan dolayı toplu silme yapmam gerekiyordu ondan böyle yaptım 1 2 siteniz varsa gerek yok eklenti ile halledin gitsin
Edit :merak edip eklentiyi inceledim.
O eklenti sadece değişiklik yapıyor. Linkleri kaldırması için <a href= "xxx" title="xx">bla bla < / a > şeklinde tek tek yazmak lazım bunların hepsini bilmeniz lazım. Ayrıca wordpress <a title `ı en başa koyuyor. O eklenti ile malesef benim soylediğim şey yapılamaz.
Erdem tarafından 10/Ağu/14 15:59 tarihinde düzenlenmiştir