Words With Gods

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

İki yıldır ne bir ses ne bir soluk alabildiğim film. İngilizce altyazısı bile yok bir ara youtube yüklenmiş fakat kaldırmışlar. Bir ihtimal gömülü altyazısıyla birlikte veya ayrı farketmez bu film elinde olan birileri varsa veya vip trackerlardan da bakabilirler benim tüm sağlam torrent hesaplarım inaktiflikten gidik paylaşırlarsa çevirisini yapacağım filmin, teşekkürler.

http://www.imdb.com/title/tt2112337/

Nikoteen tarafından 25/Ağu/16 02:09 tarihinde düzenlenmiştir

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

Daha piyasaya dusmemistir bende 2 senedir falan sihirbazlik okulunda bi turku bekliyorum ayrica vipdepo.com da vardir ama vip uyelik istiyor ve hemen hemen hersey var orda dene sansini 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Vip depoda yokmuş bu arada 14basamaklı şifre isteyen başka bir site görmemiştim :) youtube düştüğünü fakat artık içeriğe erişilmediğini yazmıştım dolayısıyla nete düşmemiştir gibi bir durum söz konusu olamaz ama evet biraz samanlıkta iğne aramak gibi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://streamhdfilms.com/play.php?movie=2112337

http://play.yourstreamingzone.com//play.php?movie=2112337

Bu iki linki buldum. Filmin süresi doğru yazıyor ama ilk 3 saniyeden sonra izleyebilmek için üyelik gerekli diyor. Bana fake gibi geldi, üyelik alıp denemedim. İstersen dene belki gerçek çıkar.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

ingilizce altyazılı olduğundan emin olsam şansımı denerdim ama sayfada buna dair birşey de yazmıyor. Film karma bir film türkçe konuşmalar bile var içinde orjinal haliyle çevirmem mümkün değil uğraşın için sağol

Yılmaz erdoğana tweet atsak cevap verir mi acaba artık bunları düşünmeye başladım filmde yer aldığı için muhakkak elinde bir kopyası vardır diye düşünüyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Ben de merak ettim. DVDsi falan da yok. iTunes'ta da bulamadım. 

Toplam Hit: 1398 Toplam Mesaj: 6
altyazı emir kusturica words with gods subtitle