folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Work And Travel İle Amerikaya Gitmek ?

Work And Travel İle Amerikaya Gitmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yakın zamanda amerikaya gitmek gibi bi planım var ama nası gidicem bilmiyorum daha önce bu program ile giden oldumu veya bilgisi olan varmı veya onun dışında nasıl gidebilirim ne gibi şartlar aranıyor.? bilenler yazarsa sevinirim.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yakın zamanda amerikaya gitmek gibi bi planım var ama nası gidicem bilmiyorum daha önce bu program ile giden oldumu veya bilgisi olan varmı veya onun dışında nasıl gidebilirim ne gibi şartlar aranıyor.? bilenler yazarsa sevinirim.
    bu sne icin sansin bitti sseneye gidersin uni okuman lazm ben suan amerkadym not ort.man 60 uzeri ise vize yuzde 99 alirsin. bknz global vizyon arastir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

work and travel için not ortlamasına bakmıolar tipin düzgün olsun bi de aracı şirketin iyi olsun yeter.

NEDEN? (soru olarak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hocam absürt meslekler seçme,can kurtaran olmak isteyipte konsolosluktaki mülakatta kem küm eden bi arkadaşı daha kendini ifade edemiyorsun nasıl hayat kurtaracaksın deyip,s*ktiri çakmışlardı.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:

work and travel için not ortlamasına bakmıolar tipin düzgün olsun bi de aracı şirketin iyi olsun yeter.

sıçeyşın mark.

not ortalamasına bakarlar

paran olur gidecek yerin hazır olur otelin ayarlanmış biletin alınmış dilin yerinde şeklin yerinde olur 1.50 olur yine alırlar ama bunlar yoksa mutlaka bakarlar ben turist olarak gideceğim halde baktı ve vermedi kaltak ankara 1. nolu gişedeki çakma sarışın.

watla gitme turist vizesi almanın yollarına bak 10 yıl vizen olur kafana göre gidersin kışın çok ucuz bilet düşürürsün bakarsın atlar gidersin.

ayrıca geç kaldın son kafile kalkalı 1 ay kadar oldu galiba temmuza pek kalmazlar.şimdi karar versen zaten 2 3 haftaya randevu alamazsın.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    turist olarakta olabilir . orda zaten akrabalar var onların yanına gidicem . üniversiteye hazırlanıyorum daha gitmiyorum henüz. turist olarak gerekli bişe varmıki oraya

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 835 Toplam Mesaj: 6