folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Work And Travel Tarzı Avustralya'ya Gitmek

Work And Travel Tarzı Avustralya'ya Gitmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bı arkadasım basbakanın böyle bı konusmasında avustralya'ya unıversıte ogrencılerının wat tarzı gıdebılcegnden bahsetmıs fakat kendısıde tam hatrlamıyor konusmayı ınternette de baktım fakat pek bısey bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan varmı 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

working holiday diye bak hocam

http://goworkabout.com/

http://www.statravel.co.uk/working-holiday-visa-essentials.htm

bu da vize bilgileri http://www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/462/usa/

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Work And Travel için açılmış danışmanlık firmaları var ve bir kısmı tokatçıdır. Hiç kimse sana orada çalışağın iş garantisi vermez, garanti ediyoruz derler. İyi düşünmek lazım. 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Work And Travel için açılmış danışmanlık firmaları var ve bir kısmı tokatçıdır. Hiç kimse sana orada çalışağın iş garantisi vermez, garanti ediyoruz derler. İyi düşünmek lazım. 

Doğru,geçen yaz gittim bir sürü sıkıntı yaşadım en iyisi hangısıyse parayı basıp gıtcem orada cekılen rezıllık öyle böyle degıl cunku deger.

unbalanced , teşekkürler inceliycem

Bosluk tarafından 29/Eki/12 13:51 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Work and Travel programina 3 kez katildim. Arkadaslarin dedigi gibi tokatci firmalar cok. Birkac firma var vize alma basarilari %99 olan. Onlarin isleri garantiye yakindir ABD'de problem yasasan bile yardimci olurlar. Bu programda isi ve konaklamayi firma bulur. Kayit olacak varsa eger iyi is soyleyebilirim. Saati 8$, haftada 50-60 saat calisirsiniz. Konaklama gideriniz haftalik 50-75$ arasi olur. Tek sarti var okul 10 hazirandan once bitecek. Is Utah'ta, Lagoon Amusement Park. (Egelence Parki)

Avustralya'da Work and Holiday var. Minimum 6 aylik program isini ve konaklamani kendin buluyorsun. Kontenjan cok az. Birkac firma gonderiyor TR'den. Dil yeterliligi falan istiyorlar. 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

www.karyainternational.com bunlara ulaş, iyi firmadır, yurtdışı eğitim konusunda.

Toplam Hit: 1335 Toplam Mesaj: 6