World Kart Kart Aidatını Geri Vermiyor
-
Ev arkadaşımın kredi kartı genelde bende kalıyor böyle evin ortak ihtiyalarını filan karşılıyoruz. Alışveriş, mobilya vs bu sene ocak ayında yapı kredi play kart'a 15 lira kart aidatı ücreti kestiler. Kartın bakiyesi zaten +22 miydi ne (içinde fazladan para vardı)
Gittik şubeye telefon bankacılığından aradık (kart arkadaşın üstüne kayıtlı) yok zaten yatırmışınız dediler. Dilekçe verdik şubeye 1 ay bekledik derken cevap gelmedi aradık dilekçeniz reddedildi diyolar.
Telefondaki adam bildiğiniz bizle pazarlık çekiyor üç ay 750 lira harca geri vereyim diyor. Sonra üsteledik 2 lira içinde worldpuan var onun üstüne 13 te ben koyayım 15 olsun dedi en sonunda kabul etmedik.
İşlerimizin yoğunluğu sebebiyle çok uğraşamıyoruz 15 lira beni zengin etmez yalnız çok sinirlendim. Bunun bir kolayı yok mu?
Teşekkürler.
-
hocam extreleri iste mail atsınlar sana sonra git tüketici hakem heyetine ver dilekçeni
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------hocam extreleri iste mail atsınlar sana sonra git tüketici hakem heyetine ver dilekçeni
-----------------------------var her ay geliyor mail olarak.
nereye nasıl göndercez. internet üzerinden oluyor mu?
-
arkadaş ne tüketici hakem heyetiymiş bu :D İyilerin dostu kötülerin düşmanı :D Tüketici hakem heyetii
-
yok hocam net üzerinden olmuyor sen üyelik ücretimi neyse artık o cart curdun olduğu extreleri çıktıdan çıkar. senin bağlı bulunduğun kaymakamlık binasına git böyle böyle derdini anlat elindede extreleri göster onlar işarte koyuyor hangi sene kaç lira kestilerse yazıyorsun dilekçeye kart numarası falanda yazıyorsun ( zaten dilekçe hazır sen sadece boşlukları dolduruyorsun ) daha sonra onlar işin peşinden koşuyor. ne zaman sonuca varıyorlar bilmiyorum ama sonuçta böyle bir mahkeme kararı olduğu için vermek zorunda banka.