World Of Warcraf Private Server Client
-
Beyler Wow u pwp serverda oynamak istiyorum ama nerden indircem bilmiyorum internette download adresleri var ama pwp serverlara uyumlumu bilmiyorum anlayan biri link verebilirmi..
-
İstediğin bir yerden indirebilirsin. Özel sunucuda oynamak için sadece oyun dizinindeki "realmlist" adlı dosyayı not defteri açıp düzenliyorsun o kadar. Ama seçtiğin sunucunun desteklediği sürüm önemli. Ona dikkat et.
-
Bunu indiriyorum ama ?
http://www.fulloyun.com/f11/world-of-warcraft-full-indir-7992/
-
Eğerki bilgisayarında wow yüklü ve private sunucuların kullandıkları son patch yüklü ise sadece realmlist'teki ip numarasını değiştirmen gerekiyor tekrar oyun indirmen gerekmiyor..
Ama private sunucu arıyorum diyorsan www.wowstatus.net'e bir bak..
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Eğerki bilgisayarında wow yüklü ve private sunucuların kullandıkları son patch yüklü ise sadece realmlist'teki ip numarasını değiştirmen gerekiyor tekrar oyun indirmen gerekmiyor..
Ama private sunucu arıyorum diyorsan www.wowstatus.net'e bir bak..
-----------------------------yok yeni indiriyorum ilk kez deniycem patch nin linkini verebilirmisin
-
wowun lich kingle client'i 7/8 gb olmadımı ya :D nasıl indircen :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------oha indirdiğim 3.4 gb ne 8 i yav :l
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------oha indirdiğim 3.4 gb ne 8 i yav :l
-----------------------------tmmda ne indiriyon :D ilk client mi burning crusade mi yoksa lich king mi :D
edit yakınında net cafe varsa git ordan al dvdye çeksinler ama hangi patchde oda önemli bi server buldum 3500 kişi var serverda :D (daha doğrusu ben bulmadım arkadaş :D )
-
Hocam 3 paket halinde onlar,
Birinci paketi,
İkinci paketi Burning Crusade
3. paketi Wraith of the Lich King
Bunların hepsini indiriceksinde, sonra birde patch yapıcaksın internet hızın 1024 falansa baya saatini alır sana söylemesi (:
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam 3 paket halinde onlar,
Birinci paketi,
İkinci paketi Burning Crusade
3. paketi Wraith of the Lich King
Bunların hepsini indiriceksinde, sonra birde patch yapıcaksın internet hızın 1024 falansa baya saatini alır sana söylemesi (:
-----------------------------Bunu indirmem yetmiormu ?
http://www.fulloyun.com/f11/world-of-warcraft-full-indir-7992/
-
arkadaşım maalesef yetmiyor.Benim oynadığım private server 3.1.3 patchini yani en son patchten bir öncekini kullanıyor ve şuan harddiskimde son patchlerle ve addonlarla birlikte wow:

bu kadar yer kaplıyor düşün :D.Neyse sorunun olursa pm atabilirsin.