World Of Warcraft - Lord Kazzak Storm Çıkartması :)
-
Wow oynayan müritler varmı hem bu vesileyle bilmiş oluruz.. Hastasıyım bu oyunun valla :) Hayranlar için güzel bir video diye düşündüm
http://rapidshare.de/files/8401530/massdestrAction.com_kds.wmv.html
-
Ya abü sende adanadasn cd yi nerden buldun...çakmak plazada papağan vardı kapandı...galeria da rangers ta bulamadım adres ver bende gidip alim...netten download edim dedim full link yok......bari oynuyanıoz videosunu izleyek :)
-
4 cd , yollım bişekilde gelin hacı Tahribat Guildini kuralım , 2 3 çocuk adam olmuş buralarda :))
-
valla ünide okuyorsun sanırım bende ünideyim ister o şekilde cd leri ulaştır istersen şehir içi ödemeli kargo gönder :))
-
aıpsınnn msnden hallederiz
-
özeldeyim...pm attım
-
ya arkadaş lar bende bunun kaçak cd si var ama server lara nasıl bağlanıcam
yani bedava server nerden bulucam ,bende çok merak ediyom bu oyunu
-
bedave serverlarda oynıyacagında hıc oynama daha ıyı... oyunun zevkını %70 dusuruyor!!! ben bedava 4-5 serverda oynadım en son oynadıgım yerde lvl 58 Tauran Shaman kasmıstım cok tatlı karakterdı ama server 2 ay acık kaldı kafayı yedım habıre acıp kapıyolar kafalarına gore... basıcaksın parayı adam gıbı serverınde oynıycaksın en guzelı bu
-
Ya abi basarız da konuyu acsanıza biraz yani kopya cdyle paralı servera girilebilirmi girilirse nasıl girilir?Yani para nereye nasıl ödenir .
Toplam Hit: 1722 Toplam Mesaj: 9