folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder World Of Warcraft Online Oynamaya Başlicam Ama ?

World Of Warcraft Online Oynamaya Başlicam Ama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Kendi serverında oynicam.Ne gereklidir ? Aylık olarak ne kadar ücreti vardır ? Bilenlerden tavsiye bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Gidip oyunu alacaksın. İnternetten blizzard ın sistemine kayıt olacaksın. Vereceğin cd key ile alacağın kullanıcı hesabıyla bir aylık oynamaya başlayacaksın. Deneme olarak 10 günlük bedava oyun süresi veriyor, istersen WOW un sitesine bi göz at.. Yavaş  yavaş öğrenirsin oynamayı, oyundaki görevleri yapa yapa öle öle öğreniyorsun oyunu. Oyunun 3-4 tane eklentisi var isimlerini tam hatırlayamıyorum ama en son Cataclysm çıktı, Cataclysm ana oyuna ihtiyaç duymadan çalışıyor mu bilemiyorum, öncelikle ana oyunu alman lazım. Belki bazı yerlerde paketler toplu olarak satılır daha ucuza alırsın. Oyunu aldıktan sonra bir ay gibi bir süre para vermeden oynayabiliyorsun ama sonra her ay para vermen gerek (kredi kartı ile felan)...

bildiklerim bunlar, wow u paralı serverda hiç oynamadım..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öncelikle illa cd leri almana gerek yok wow-europe dan indirebilirsin clinentleri yalnız oynayabilmen için öncelikle gerekli cd keyleri alman gerekli

World of Warcraft

Burning Crusade

Wrath of the Lich King

Cataclysm olmak üzere 1 oyun ve 3 genişletme pakedi vardır bunların her birinin cd keyini alman lazım.

cd key alma işleminden sonra ister battle.net account üzerinden kredi kartı tanımlayıp aylık 12.99€ ödeyerek üyeliğini gerçekleştirir istersen Türk oyun mağazalarından (önerim Gamer-Market veya WoWPazar) 40-50 lirası arası değişen Pre-Paid 60 Days Game Card yani 60 günlük oynama süresi satın alarak oyuna başlangıç yapabilirsin : ) 

aldığın cd keyleri battle.net account'un üzerinden tanımlaman gerekli sadece World of Warcraft cd keyini tanımlarsan mesela Blood elfler ve Draenei ayrıca Northrend'e gidemezsin : ) Cataclysm de ne geldi bilmiyorum sanırsam goblin ve worgen sadece :D

en yakın zamanda bende başlıyorum adam akıllı orjin serverda : )

görüşürüz

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Google'dan wowpazara gir. Orda fiyatlar mevcut.

İlk önce bütün oyunu indir bir siteden ondan sonra patchleri yap.

Daha sonra siteden 60 pakedini al. 20 yada 25 lira olması gerekiyor. ilk 1 ay bedava oluyor.

60 olduktan sonra 70 pakedini 25 liraya alıcaksın. onu aldıktan sonra 60-70 lvl arası kasıyorsun.

70 olduktan sonra 80 pakedi, 80 olduktan sonra 85 pakedi ayrıca her ay oynama süren bittikten sonra pre kartları alıyorsyun uzatmak için, yani kısacası cok paran gider..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pehlivan
    Pehlivan's avatar
    Erkek

hocam başlamadıysan hiç bulaşma bence çünkü gerçekten çok paran gider başlangıç için he diyorsan ki para bol sen eğlenceden haber ver o zaman....

Şimdi hocam ben finaller dolayısıyla ara verdim... bu oyuna başladığımda öss yi kazandığım için ödüldü benim için ailemden habersiz gittim aldım oyunu..Ailemden habersiz çünkü karnesi full 5 olan ama devamsızlıktan nerdeyse sınıfta kalcak biriydim knight online gibi dandik bir oyun için...Wow bana neler yapıcaktı kim bilir...

Sonrasında kimim kimsem olmadan oyun hakkında bir şey bilmeden daldım mı ben bu dünya ya tamamen yeni bir dünya aman Allah ım nerdeyim ben?Burası neresi? derken azeroth beni içine aldı yuttu ve en acımasız rogue lardan biri yaptı...

Tavsiyem arkadaş bul kendine oyunu iyi bilen sevgi dolu bir Türk arkadaşın olursa hele tadından yenmez WoW(benim 2tane Türk arkım var hala daha görüşürüm diğerleri yabancı)Arkadaşın yoksa başlarda biraz sıkıntı çekebilirsin tadını kaçırdığın eğlenceler olabilir senden önce bu oyunu oynamış yüksek lvl li işi bilen biri varsa mutlaka onu dinle:) Paran ve harcancak zamanın varsa hiç durma :)

Umarım yardımcı olmuşumdur ders çalışıyordum anca bu kadar oldu :)

Top Secret
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

benim bir ev arkadaşım var sabah akşam oynuyor bu oyunu. Betasından beri oynuyormus zaten. Hatta takımı var sunucuda 13. mü neymiş. Embesil gibi konuşuyor embesil gibi muhabbeti var ve embesil biri...

Yaşamak istiyorsan başka oyun oyna. Sosyal hayatını sikme derim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sonu gelmeyen heycanlı bi roman gibi hocam oyun ama bence hiç bulaşma alice bile harikalar diyarında yaşamıyo artık gerçek hayata bak sen bide manita yap kendine kebap

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ya sağlam private server varmı şöyle çok oyunculu donate 'ye bağımlı olunmayacak felan :|

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

hocam 3 senedir oynuyorum halada oynamaktayım ilk paketinin keyini ben sana verebilirim elimde fazladan 2 key var birini arkadaşım için saklıodum öbürüde benden sana hoşgeldin olsun

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
Toplam Hit: 1285 Toplam Mesaj: 9