World Of Warcraft Oynayanlar
-
Yaf hocalar aranıza world of warcraft oynayan varmı ben Ko'yu yeni bıraktım herkes wow'u tavsie edio bende size sorayım dedim oynayan varsa aranızda nasıl bi oyun kullanımı zor mu Yani mesela Ko da mause kullanımı çok kolay buda oyunu oynanası kılıo bide illa paralı üye mi olmak gerekio oyun karışık mı vs. vs. vs.
-
Aylık 30 ytl gibi cüzi(!) bir miktar ödemek gerekiyor.
Oyunun knight online dan daha fazla bağımlılık yaptığını biliyorum..
Ve gerçekten knight onlinea göre çok daha komplike bir item görev listesi seni bekliyor..
Ama oynanılabilirliği gerçekten güzel istersen bunun private servlerda da oynayabilirsin..
Video sitelerindeki oyuna ait videoları izlersen daha geniş bir bakış açısına sahip olabilirsin..
Tabi gönül ister ki bir mürid bu tür oyunlara takılmasın, ama ne yapalım sen kararını vermişsin bir kere..
-
Yemişim WoW'u Warhammeronline çıktı.
-
yaf hocam aslında tam emin deilim Knight onlineden yeni kurtuldum ama alıştığım için uğraşacak bişi arıom zaten öle sık sık girip oynamam benim merak ettiğim tek özelliği mause kontrolü nasıl acaba kolay mı çünkü bu tür bi çok oyun denedim kontrol olayı zor insanı sıkıo
-
ben oynuyorum wow . çok güzel bir oyundur türevleri bütün oyunların eline verir. blizzard kötü oyun yapmaz sözünden yola çıkarak bile oynayabilirsin. kontrolu falan kolaydır 1 hafta sonra rahatça alışırsın ama çevrende oyunu oynayan varsa önce bi izle skilleri falan yerleştirmeyi öğren basit şeylerden başla işte
-
Oynucayaksan private serverlarda deneme,orjinaliyle alakası yok.Soyleki sadece gezdigin mekanlar ayni. Ztn orjinalini onyadığın zmn,private serverda olmayan aradaki daglar gibi farkı görürsün. İtem satmak mümkün degil,cünkü 25 40 kisinin organize olarak kestigi bossdan düsen loot, zar sistemi ve master looter,loncanin lider kazandiginiz dkp'ye gore dagitiyor.item üstüne soulbound oluyor,baska oyuncaya vermezsn.Ayrıca karakter satmakda yasak,söyleki gizli soru degismediginde oyunu aldugun adam yakın arkdsn fln degilse,her zmn senden acc geri alma sansi var.Ztn blizzard ögrenirse banliyor.Ko2daki gibi hileciler,botcular bulmazsın banlar.
Bu oyun Ko daki gibi sürekli yüksek lvl'i köpek kesip, lvl atlamakdan ibaret degi, parti yapıp ayni mobları sürekli kesmen sana bir avantaj saglamaz, hem 1 2 lvl atladinda o bölgeleret tekrar gelmiyosun,haritalari cok buyuk her 1-2 lvl araligina bölgeler var hemen hemen degisik.
Hızlı lvl atlamının yolu oyuun verdigi questleri yapmak,group q tek basina yapamazsin cok exp getiri,grupla yapacaksın, onun disinda questlerden,disardaki mob'lardan güzel item düsmez lvl araligina göre ornegin 20-25sin x dungeon gitmek iicn adam ariyosun,aram motoru var. 1 tank(dayagi yiycek),1 healer,3 dps(damge per second)burdan lvl ina uygun kaliteli itemlar düsürebilirsin. Örnegin warrior bagirarak kalkaniyla agir zırgıyla saglam moblardan dayak yer,healer arkds iyilestir,hasar vericek karakterler tankın aggrousunu(üretigi tehditi) gecmezler,bakarlar addondan.Mage vursa mesela dungeondaki moblar 1 2 vurusta yatirir mesela
Son lvl'a ulastiginda 5 man dungeonlarinda gearup daha sonra 10 man ve en son 25 veya 40 kisilik zindanlar seni bekliyor.Klan/lonca her classdan belli sayida,belli
bir görev icin adam olusturur.Epic itemlar ve oyunun en set itemlari düser.Bunun disinda savasalanlrind sabahtan aksama gercek oyuncularla kapısma imkanin var.
türkce,orta seviye Tbc'nin bir bossun taktigi:
http://www.bosskillers.com/cgi-bin/bbguild/index.cgi?action=view_guide&guide_id=316&sid=RAWFSiisBl
Oyun ögrenmesi kolay,komplex,bagımlılık yapıor. Kasımda yeni ek paket geliyor wrath of the lich king...
-
Elimde 3 tane 70 lvl account var. İsteyen olursa ucuza veririm. Boş account da var isterseniz.