folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder World Of Warcraft Sorunu

World Of Warcraft Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar..

dün gece pc'yi açık bıraktım classic wow'u wow-europe indirdim..

(bknz: http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/)

kurulumu yaptım ve version bölümünde 3.0.1 yazıyordu..

bayaa bir araştırdım ama bir sonuca varamadım..

şimdi ben bu indirdiğim classic wow ve version 3.0.1 ile 60 Level ve üstüne çıkabilirmiyim ?

Not: ayrıca north denilen yere gidebilirmiyim ?

Oyuna ilk defa başlayacam çok çok fazla anlamıyorum..

Şimdiden teşekkürler

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yukarı :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

bc  ve wotlk    almadan   60 geçemez  ve   outland  yada  northrete  gidemessin. o yama oyunu normal versiyonuna güncelliyo.  diğer eklentileri satın alıp üstüne kurup tekrardan  patchlemen lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VEXTA bunu yazdı:
    -----------------------------

bc  ve wotlk    almadan   60 geçemez  ve   outland  yada  northrete  gidemessin. o yama oyunu normal versiyonuna güncelliyo.  diğer eklentileri satın alıp üstüne kurup tekrardan  patchlemen lazım

peki hocam ben bu kurulumu yaptıktan sonra direkt olarak 3.x.x paket görünüyor ama classic wow ile 1.2.x versiyon'lu bir server da oynamak istiyorum..

ne yapabiliriz ?

repair olmuyor malesef :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

yok öle bişi. herkez gibi 3.0.1 de oynucan  60 levelde gelince  80 lerin yanında ezilememk için gitcen  o 2  eklenti paketini alıcan

sonra gene patch

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oyunu silip tekrar kuracaksın

ama oynamak istediğin serverin path no/kod unu aklında tutup sadece o patche kadar yükleyeceksin, sonra sorun çözülecek

başka bir yolu daha var okumuştum gavurca bi sitede ama yapamamıştım şöyle ki;

patches klasörüne girip yeni patchleri siliyorsun, sonra patch update gibi bişey olması lazım patches klasöründe onu tıklayıp yeniliyorsun

sonra oyunu kapatıp açıyorsun

2. yolu denedim ama dediğim gibi muvaffak olamadım :) uzun süredir WoW oynamadığım için tam olarak yönlendiremiyorum, kusura bakma.

iyi eğlenceler...

yardırmak bizim işimiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

erbogan bunu yazdı:

oyunu silip tekrar kuracaksın

ama oynamak istediğin serverin path no/kod unu aklında tutup sadece o patche kadar yükleyeceksin, sonra sorun çözülecek

başka bir yolu daha var okumuştum gavurca bi sitede ama yapamamıştım şöyle ki;

patches klasörüne girip yeni patchleri siliyorsun, sonra patch update gibi bişey olması lazım patches klasöründe onu tıklayıp yeniliyorsun

sonra oyunu kapatıp açıyorsun

2. yolu denedim ama dediğim gibi muvaffak olamadım :) uzun süredir WoW oynamadığım için tam olarak yönlendiremiyorum, kusura bakma.

iyi eğlenceler...

hocam sorunu buldum ben malesef geri çevirme yolumuz yok..

wow un kendi sitesinden indirdiğimden son paketi kuruyor yani 3.0.1 pakedini kuruyor wotlk ile gelen..

Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 7