World Of Warcraft Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar..
dün gece pc'yi açık bıraktım classic wow'u wow-europe indirdim..
(bknz: http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/)
kurulumu yaptım ve version bölümünde 3.0.1 yazıyordu..
bayaa bir araştırdım ama bir sonuca varamadım..
şimdi ben bu indirdiğim classic wow ve version 3.0.1 ile 60 Level ve üstüne çıkabilirmiyim ?
Not: ayrıca north denilen yere gidebilirmiyim ?
Oyuna ilk defa başlayacam çok çok fazla anlamıyorum..
Şimdiden teşekkürler
-
yukarı :|
-
bc ve wotlk almadan 60 geçemez ve outland yada northrete gidemessin. o yama oyunu normal versiyonuna güncelliyo. diğer eklentileri satın alıp üstüne kurup tekrardan patchlemen lazım
-
VEXTA bunu yazdı:
-----------------------------
bc ve wotlk almadan 60 geçemez ve outland yada northrete gidemessin. o yama oyunu normal versiyonuna güncelliyo. diğer eklentileri satın alıp üstüne kurup tekrardan patchlemen lazım
-----------------------------peki hocam ben bu kurulumu yaptıktan sonra direkt olarak 3.x.x paket görünüyor ama classic wow ile 1.2.x versiyon'lu bir server da oynamak istiyorum..
ne yapabiliriz ?
repair olmuyor malesef :S
-
yok öle bişi. herkez gibi 3.0.1 de oynucan 60 levelde gelince 80 lerin yanında ezilememk için gitcen o 2 eklenti paketini alıcan
sonra gene patch
-
oyunu silip tekrar kuracaksın
ama oynamak istediğin serverin path no/kod unu aklında tutup sadece o patche kadar yükleyeceksin, sonra sorun çözülecek
başka bir yolu daha var okumuştum gavurca bi sitede ama yapamamıştım şöyle ki;
patches klasörüne girip yeni patchleri siliyorsun, sonra patch update gibi bişey olması lazım patches klasöründe onu tıklayıp yeniliyorsun
sonra oyunu kapatıp açıyorsun
2. yolu denedim ama dediğim gibi muvaffak olamadım :) uzun süredir WoW oynamadığım için tam olarak yönlendiremiyorum, kusura bakma.
iyi eğlenceler...
-
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------
oyunu silip tekrar kuracaksın
ama oynamak istediğin serverin path no/kod unu aklında tutup sadece o patche kadar yükleyeceksin, sonra sorun çözülecek
başka bir yolu daha var okumuştum gavurca bi sitede ama yapamamıştım şöyle ki;
patches klasörüne girip yeni patchleri siliyorsun, sonra patch update gibi bişey olması lazım patches klasöründe onu tıklayıp yeniliyorsun
sonra oyunu kapatıp açıyorsun
2. yolu denedim ama dediğim gibi muvaffak olamadım :) uzun süredir WoW oynamadığım için tam olarak yönlendiremiyorum, kusura bakma.
iyi eğlenceler...
-----------------------------hocam sorunu buldum ben malesef geri çevirme yolumuz yok..
wow un kendi sitesinden indirdiğimden son paketi kuruyor yani 3.0.1 pakedini kuruyor wotlk ile gelen..