folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Wossip Uygulaması Hakkında (Rica)

Wossip Uygulaması Hakkında (Rica)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba. Benim için önemi çok fazla olan bir sorum var lütfen acilinden bilgilendirirseniz çok sevinirim .

Wossip uygulaması var kimin whatsapp ta kaç dk çevrimici olduğunu falan gösteriyor.  Kullanıyorum buradan bir arkadaş tavsiye etmişti.  Sorum şu 

Benim whatsapp listemde olan bir kişiyi ekledim wossip uygulamasına biraz önce . Ama o kişinin rehberinde ben kayıtlı değilim. Whatsabi nda. 

Bu kişiyi wossip üzerinden ekledim. Eklendi. Fakat son görülmesini göstermiyor.  İlla o kişinin whatsabi da kayıtlı mi olmam lazım? Yoksa bu kişi whatsaba mi daha henüz girmedi ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim çok önemi bir durum.

TurkForces tarafından 20/Ara/16 18:29 tarihinde düzenlenmiştir

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

O uygulamaların çalışma mantığı şöyle hocam,

server belirlenen numaralar ile whatsapp kontrolü yapıyor, yani senin numaranda ekli olması ile herhangi bir bağlantısı yok

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

server belirlenen numaralar ile whatsapp kontrolü yapıyor, yani senin numaranda ekli olması ile herhangi bir bağlantısı yok

eğer o kişi gizlilikten sadece rehberimdekileri seçerse var , ki default öyle geldi sanırım o ayar

yani onda sen ekli olmadığın sürece hiç bişeyini göremezsin , programın yaptığı arkaplanda contacts refresh edip loglamak

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

eğer o kişi gizlilikten sadece rehberimdekileri seçerse var , ki default öyle geldi sanırım o ayar

yani onda sen ekli olmadığın sürece hiç bişeyini göremezsin , programın yaptığı arkaplanda contacts refresh edip loglamak

Çevrimiçi olayı herkese gösteriliyor, bir gruptan kişi listemde olmayan birine tıkladım sonuç aşağıda. Eğer öyle bir durum olsaydı bu programı kullanan herkesin numarasını whatsapp banlardı. Bunu kimse göze alamaz hocam, o programlarda belli zaman aralığında numaralar değiştiriliyor çünkü whatsapp anladığı gibi banlıyor kontrol eden numarayı. Ayrıca bu tarz uygulamaların senin kişi listene erişmesinin en büyük sebeplerinden biri numaraları satıyor olmaları

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

Çevrimiçi olayı herkese gösteriliyor, bir gruptan kişi listemde olmayan birine tıkladım sonuç aşağıda. Eğer öyle bir durum olsaydı bu programı kullanan herkesin numarasını whatsapp banlardı. Bunu kimse göze alamaz hocam, o programlarda belli zaman aralığında numaralar değiştiriliyor çünkü whatsapp anladığı gibi banlıyor kontrol eden numarayı. Ayrıca bu tarz uygulamaların senin kişi listene erişmesinin en büyük sebeplerinden biri numaraları satıyor olmaları

hmm hmm okeyto hocam o zaman. whatsapp+ daki gibi bir dalga olarak düşünmüştüm programı spesifik olarak bilmiyorum.

whatsapp+ daki arkaplanda sürekli açık kalıp aktif log tutuyordu , şu su saatte girdi bu bu kadar online kaldı vs. şeklinde ayrı bir numaradan filan bakmıyordu yani.

lakin hala aklıma takıldı , kişinin gizlilik ayarları ;

bu şekilde ise ne olursa olsun , bu telefonun rehberinde kayıtlı değilse karşı taraf hiç birşeyini göremez ? 

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

hmm hmm okeyto hocam o zaman. whatsapp+ daki gibi bir dalga olarak düşünmüştüm programı spesifik olarak bilmiyorum.

whatsapp+ daki arkaplanda sürekli açık kalıp aktif log tutuyordu , şu su saatte girdi bu bu kadar online kaldı vs. şeklinde ayrı bir numaradan filan bakmıyordu yani.

lakin hala aklıma takıldı , kişinin gizlilik ayarları ;

bu şekilde ise ne olursa olsun , bu telefonun rehberinde kayıtlı değilse karşı taraf hiç birşeyini göremez ? 

Hocam o son görülme ile alakalı bu programlar çevrimiçi olduğunda devreye giriyor son görülme olayını çevrimiçi yazısına göre hesaplıyor o yüzden son görülmeni kapatsan dahi bir işe yaramıyor

Toplam Hit: 1293 Toplam Mesaj: 6
wossip