Wow Acountum Kilitlendi. Açamıyorum.
-
selamlar arkadaşlar.
wow acountum kilitlendi. nedendir nasıldır hiç bilmiyorum. evde oyuna giriş yaptığım makinada, işyerindeki makinadada sağlam antivirüsler var. ordan bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.
pass sıfırlamaya çalıştığımda mail ve isim uyuşmuyor diyor. bu nasıl olur? kendi ismimi yanlış yazacak değlim ya.
ticket açamıyorum. login olamadığım için.
bi yarımsaat oyun oynıyım dedim çıldırttılar beni.
herhangi bir fikri yada yardımı olabilecek varmıdır acaba?
-
Benimde acc kitlenmişti çinden girmeye çalışmışlar direk wow kitlemişti. Oyundan arkadaşlarım ticket attılar biraz mailleşmeden sonra düzelmişti. Yıllardır oynamıyorum ama aynı sistem vardır büyük ihtimal halen.
-
en son çare yarın arkadaşa ticket açtırcam yada mail attırcam bakalım. hala çözemedim.
-
aynı durumdan bende muzdaribim :/
-
ticket at hack durumu varsa battlechest code u yazıcaksın + code un resimlerini çekiceksin + eski acc nin bütün bilgilerini notepade yazıcaksın altta ekleme kısmı var ordan ekliceksin notepadi. akşamına acc elinde başıma geldi yaptım bunları oldu
-
dün akşam 3 saat uğraşmanın sonucu geri aldım hesabımı.
mail atmıştım ama onunla alakalı değil geri alışım.
dediği adımları 2 saat sonra tekrar yaptım, bu kez soyismimde bulunan ö harfini kullandım. (normalde yabancı sitelere verirken ö yerine o yazarım.)
şifre sıfırlama linkini maile gönderdik diye ibare çıktı. bende girip şifremi değştirdim ve artık oyundayım :)
-
benimde diablo kilitlenmişti 1000 mail attım en son gm bana gizli sorumu söylemişti :D
-
gizli soruyu öle sölüyolarmı ya :D gene şanslıymışsın.