Wow Dungeon Questler
-
wow da 32 level night elf druidim var dungeon questler başıma bela oldu tek başıma questi tamamlayamıyorum looking for group tan grup aradığımda grubada almıyorlar bu dungeon questleri tek başına bitirebilmek için ne yapmak gerekiyor wow üstadları yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler. :)
-
32 levelde illaki o questleri yapmak zorunda deilsin kaldıki bençede yapma yapabildiklerini yap gerisi biraz farm işidir onları yapaçam die kasma kendini 1 ayda kafadan 80 lersin biraz kasarsan 35 levele geldiğinde üstündeki itemlerede biraz enchant yaptırırsan çok daha hızlı level atlarsın.
-
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------
32 levelde illaki o questleri yapmak zorunda deilsin kaldıki bençede yapma yapabildiklerini yap gerisi biraz farm işidir onları yapaçam die kasma kendini 1 ayda kafadan 80 lersin biraz kasarsan 35 levele geldiğinde üstündeki itemlerede biraz enchant yaptırırsan çok daha hızlı level atlarsın.
-----------------------------kardeş cahilliğimizi mazur gör bu itemlere enchant yaptırmakta noluyor nerden yaptırıyoruz bi de ? dungeonları bitirmezsem nasıl level alcam bi de onu anlayamadım :) ?
-
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------Git normal canavar kes
-
bayzin bunu yazdı:
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------Git normal canavar kes
-----------------------------kes kes bitmiyor bi yerde sıkıyor artık
-
Tek tek kesmene gerek yok şehirlerde questler alarak lvl kasmaya çalış. Dungeon'u daha sonra yap orda daha çok item düşürürsün lvl kasmak için normal quest yapman gerek.
-
dungeon questleri al ama hemen yapma dursun parti bulduğunda ztn zindana giderken share yap falan derler ozaman grupca yaparsınız
sen quest helper yükle bitane onunla görev yap ;)
-
Group questleri ve Dungeon questleri icin adam aramaya çalışma zaman kaybıdır. Kendi level bölge aralıgındaki yerlere git http://www.wow-pro.com/node/754 horde isen,alliance'ıda var. Dikkat edersen guideda söyledigi yerler lvlın 1 2 3 lvl aşası yerler hem questler sarı geneli,hem moblar kolay kesiliyor,ölmüyosun,daha az su/yemek yiyosun ve daha hızlı level atlıyorsun. Dungeonlara arada bakarsn adam varsa git yada çağırlarsa last spot,düsük levelerde genelde quest kıymet gibi oldugundan group q leri sallanmaz, outland ve northrende lvl atlarken,bulundugu bölgede genelde sorarsın adam varsa yap,yoksa salla
Quest helper ve benzeri bir addon kur, wowheadi kullan, bir google'a jame leveling guide yaz veya verdigim linke tıkla ordan bakarsın ing olmazsa bile resimlerle anlatıyor.
-
http://thottbot.com/
bu site yardımcı olur.
-
çok sağolun arkadaşlar dungeonlar için grup aramaktan gına gelmişti kendimi yalnız hissediyodum kimse sallamıyodu ayrı ayrı teşekkür ederim :D