Wow Üzerine..
-
Herkese Merhabalar..
World of Warcraft adlı oyunu içinizde oynayan varmı bilmiyorum ama ben uzun süredir oynuyorum.
Ally Horde fark etmez sormak istediğiniz sorularda yardımcı olabilirim elimdn gelen bişe olursa.
Online oyunların belkide dünya üzerinde en çok tutanı ve kapasite senaryo olarak en büyüklerinden birisidir.
Knight online ile bir tutan zihniyetler var top olun işallah emi.
Oyun tamamen ücretlidir. Ama free serverlarıda bulunmakta.
Hatta bir free server tht tarafından geçen dönemlerde hacklendi :)
Oyun türkiyede ortalama 100 milyon civarlarında D&R larda satışı oluyor genel olarak yada sipariş verebiliyosunuz.
İnternetten de alabilirsibiz yurtdışından 12 Euroya kadar düşüyo fiyat ama gelip gelmeyeceği konusunda çelişkiler var :)
Saygılar -
hoca ii güzel diyosunda :) o tarz oyunlara adam bi alıştınmı :( daha bırakamıyor ben kendi patronumdan biliyom :D adam knight hastası gelir dükkana oturur gece 2 lere kadar oynar adam 40 yaşında düşün :) neyse saol ben almim :))
-
Ya hocam orası ölede...
Şimdi bi kere kalite farkı var. 2,5 Sene knight ta oynadım sora bu oyuna geçtim knightta harcadığım günlere yanıyorum.
Oyun oynucaksanda kaliteli olanını oynucaksın.
Bi kere Senaryo çok önemlidir online oyunlarda.
Ama level kasıp adam kesmek olmamalı.
Quest sistemi olmalıdır. Yani görevler ile level kasmalısındır.
Yoksa direk yaratık keserek level atlamanın hiç bir mantığı yok.
Bide oyunu oynuyosan zevk alarak oynamalısın. Bişeyler yapabilmeli takım ruhuna inanmalısın.
Ben sırf bu oyunu oynamak için oynamıyorum.
Benim kardeşim kız arkadaşım en yakın arkadaşlarım hep beraber oynuoruz birlikte bişeyler yapabilmek amaçlı :)
Toplam Hit: 1398 Toplam Mesaj: 3