Wp Admin Tarafından Gönderildi Yazısını Kaldırma ?
-
Selamun Aleyküm Hayırlı Akşam
wp de admin tarafından şu tarihte gönderildi yazısını nasıl kaldırırım
teşkkürler
-
tema dosyalarında arat bulursun sil o yazıyı kalkar
-
aah ah özlemişim wpyi :/ index ve tekil yazı dosyasını editlemen lazım. tarafından şu tarihte gönderildi diye arattır dosyada sonra sil o kodu başından itibaren. Yani hatırladığım böyleydi baya oldu kullanmayalı
-
tema dosyalarından kaldırabilirsin anasayfada çıkıyorsan index.php yada home.php , sayfa içindeyse single.php , page.php dosyalarını bir kurcala time falan yazar zaten ordan bulup silebilirsin.
-
hocalar dediklerinizi sildim www.csoynat.com D: ipne gibi sırıtıyo ortada sadece her konunun başında admin diye
sadece admin yazısını silemedim
-
Trzes bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar dediklerinizi sildim www.csoynat.com D: ipne gibi sırıtıyo ortada sadece her konunun başında admin diye
-----------------------------yav ordaki fonksiyonuda siliceksin. authorname gibi bişey yazması lazım. Onuda bulup silmeyi dene bakalım
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Trzes bunu yazdı:
-----------------------------yav ordaki fonksiyonuda siliceksin. authorname gibi bişey yazması lazım. Onuda bulup silmeyi dene bakalım
-----------------------------aradım hocam yok öyle bir yazı
-
Trzes bunu yazdı:
MikRoBiT bunu yazdı:
Trzes bunu yazdı:
-----------------------------aradım hocam yok öyle bir yazı
-----------------------------tmmdır hocam halledttim
-
trzes hocam bi server ac da gelek :)
-
r10aldinho bunu yazdı:
trzes hocam bi server ac da gelek :)
-----------------------------gel hocam açık hepsi :D adminlik vereyim beleş :D ekle info@csoynat.com