WP Alt Yapılı Sitenize Hızlı Yazı Girebilmek İçin Chrome Extension
-
Google Chrome için bir eklenti yapmak istedim.Kendime yapmışkende herkes faydalansın. Aslında acaip gereksiz bir eklenti gibi gözükebilir fakat aslında öyle olmayabiliyor. mesela bişi gördünüz beğendiniz,sitenizde paylaşmak istediniz siteye gir,admin paneline gir,yeni yazı oluştur falan üşenebiliyorsunuz en azından bende öyle oluyor :D bende paneli ayağıma getirdim.
şurdan indirebilirsiniz. kurulum içinde popup.js içerisindeki adrese sitenizin adını yazın. ve extension olarak ekleyin browserınıza. kendi sitemdede resimli anlatımını yaptım.
http://thefcn.net/wordpress-siteniz-icin-hizli-paylas-chrome-eklentisi/
-
Güzel miş hocam teşekkürler..
--konu dışı :
http://thefcn.net/portfolio/fcn-cms/ nerden indirecez ? :) -
Wp nin zaten böyle bir şeyi var hocam. Yer imlerine sürüklüyorsun oradan tıkladığında hızlıca yazı falan paylaşabiliyorsun.
-
Ayazz bunu yazdı
Wp nin zaten böyle bir şeyi var hocam. Yer imlerine sürüklüyorsun oradan tıkladığında hızlıca yazı falan paylaşabiliyorsun.
aynen zaten alt yapı o ama herkes bookmark bar'ını göstermeyebiliyor (mesela ben) oyüzden yaptım.
@musty aslında onu paylaşmayı düşünmüyordum fakat zaman bulamamaktan ötürü wp'ye geçtim oyüzden paylaşabilirim. githuba koymayı düşünüyorum fakat sitenin üstündeki tasarım lisanslı ve dağıtım hakları bana ait olmadığından ötürü githubta falan sıkıntı cıkmasın diye öncelikle tasarımı değiştirmem lazım. tabi bunun içinde yine zaman bulabilirsem :)
FCN tarafından 03/Şub/14 15:36 tarihinde düzenlenmiştir -
FCN bunu yazdıAyazz bunu yazdı
aynen zaten alt yapı o ama herkes bookmark bar'ını göstermeyebiliyor (mesela ben) oyüzden yaptım.
@musty aslında onu paylaşmayı düşünmüyordum fakat zaman bulamamaktan ötürü wp'ye geçtim oyüzden paylaşabilirim. githuba koymayı düşünüyorum fakat sitenin üstündeki tasarım lisanslı ve dağıtım hakları bana ait olmadığından ötürü githubta falan sıkıntı cıkmasın diye öncelikle tasarımı değiştirmem lazım. tabi bunun içinde yine zaman bulabilirsem :)
bekliyoruz o zaman:D
-
Foto filan yukleme one cikatilmis gorsel gibi ozellikleri var mi ?
Lanet olasi ttnet dundendir net yok denemeden soruyorum o yuzden