folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder WP Alt Yapılı Sitenize Hızlı Yazı Girebilmek İçin Chrome Extension

WP Alt Yapılı Sitenize Hızlı Yazı Girebilmek İçin Chrome Extension

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Google Chrome için bir eklenti yapmak istedim.Kendime yapmışkende herkes faydalansın. Aslında acaip gereksiz bir eklenti gibi gözükebilir fakat aslında öyle olmayabiliyor. mesela bişi gördünüz beğendiniz,sitenizde paylaşmak istediniz siteye gir,admin paneline gir,yeni yazı oluştur falan üşenebiliyorsunuz en azından bende öyle oluyor :D bende paneli ayağıma getirdim.

İndirmek için Tıkla 

şurdan indirebilirsiniz. kurulum içinde popup.js içerisindeki adrese sitenizin adını yazın. ve extension olarak ekleyin browserınıza. kendi sitemdede resimli anlatımını yaptım.

http://thefcn.net/wordpress-siteniz-icin-hizli-paylas-chrome-eklentisi/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Güzel miş hocam teşekkürler.. 

--

konu dışı : 
    http://thefcn.net/portfolio/fcn-cms/  nerden indirecez ? :) 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Wp nin zaten böyle bir şeyi var hocam. Yer imlerine sürüklüyorsun oradan tıkladığında hızlıca yazı falan paylaşabiliyorsun.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Wp nin zaten böyle bir şeyi var hocam. Yer imlerine sürüklüyorsun oradan tıkladığında hızlıca yazı falan paylaşabiliyorsun.

aynen zaten alt yapı o ama herkes bookmark bar'ını göstermeyebiliyor (mesela ben) oyüzden yaptım.

@musty aslında onu paylaşmayı düşünmüyordum fakat zaman bulamamaktan ötürü wp'ye geçtim oyüzden paylaşabilirim. githuba koymayı düşünüyorum fakat sitenin üstündeki tasarım lisanslı ve dağıtım hakları bana ait olmadığından ötürü githubta falan sıkıntı cıkmasın diye öncelikle tasarımı değiştirmem lazım. tabi bunun içinde yine zaman bulabilirsem :)

FCN tarafından 03/Şub/14 15:36 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

aynen zaten alt yapı o ama herkes bookmark bar'ını göstermeyebiliyor (mesela ben) oyüzden yaptım.

@musty aslında onu paylaşmayı düşünmüyordum fakat zaman bulamamaktan ötürü wp'ye geçtim oyüzden paylaşabilirim. githuba koymayı düşünüyorum fakat sitenin üstündeki tasarım lisanslı ve dağıtım hakları bana ait olmadığından ötürü githubta falan sıkıntı cıkmasın diye öncelikle tasarımı değiştirmem lazım. tabi bunun içinde yine zaman bulabilirsem :)

bekliyoruz o zaman:D

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Foto filan yukleme one cikatilmis gorsel gibi ozellikleri var mi ? 

Lanet olasi ttnet dundendir net yok denemeden soruyorum o yuzden

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 759 Toplam Mesaj: 6