Wp Bot Yardım..
-
arkadaşlar bir rıcam olacak şu wp botlarla ilgili..
örnek olarak herhangi bir siteden resim çekip onu wordpresste öne çıkarılmış görsel olarak belirleyen bot kodu varmı
botun diğer kısımlarını yaptım ama botun resim ekleme kısmını yapamadım...
not:güzel birşey çıkarsa yayılmasın diye gizledim konuyu..
@mod: Ne çıkabilir hocam mesela, sanki kaynak kodu gizli bişey yayımlanacak. Her şeyi kafanıza göre gizlemeyin lütfen. Google a yazınca bir sürü şey çıkıyor zaten.
-
açılmışken bende sorayım ücretiyle bot yazdırıcam isteyen pm atabilir =)
up olsun.
-
mrkps bunu yazdı
arkadaşlar bir rıcam olacak şu wp botlarla ilgili..
örnek olarak herhangi bir siteden resim çekip onu wordpresste öne çıkarılmış görsel olarak belirleyen bot kodu varmı
botun diğer kısımlarını yaptım ama botun resim ekleme kısmını yapamadım...
not:güzel birşey çıkarsa yayılmasın diye gizledim konuyu..
Aslında olur resmi upload klasörüne yükletip ardından content içine gömdüğünde aşağıdaki kodu functions.php dosyasına gömersen otomatik olarak alır fakat bu sefer söyle bir problem ortaya çıkar content'e eklenen ilk resmi herzaman öne çıkarılmış görsel olarak belirler oda diğer postların için sıkıntı oluşturabilir.
function autoset_featured() { global $post; $already_has_thumb = has_post_thumbnail($post->ID); if (!$already_has_thumb) { $attached_image = get_children( "post_parent=$post->ID&post_type=attachment&post_mime_type=image&numberposts=1" ); if ($attached_image) { foreach ($attached_image as $attachment_id => $attachment) { set_post_thumbnail($post->ID, $attachment_id); } } } } //end function add_action('the_post', 'autoset_featured'); add_action('save_post', 'autoset_featured'); add_action('draft_to_publish', 'autoset_featured'); add_action('new_to_publish', 'autoset_featured'); add_action('pending_to_publish', 'autoset_featured'); add_action('future_to_publish', 'autoset_featured');sen eniyisimi özel alana ekle resmin linkini istediğin yere ordan çekersin
-
benim botlar o şekil çalışıyor direk uploads dosyasına yükleniyor. ama tam detayını bilmiyorum ben yazmadığım için.