Wp Botları Yazdırılacak (Ücretli)
-
Merhabalar;
r10 da 2 haftadır konu açık olmasına rağmen hiç kimseyi bulamadım. Düzenli iş yaptıracağım wordpress deneyimli php bilen programcı arıyorum. Çeşitli botlar ve php edit işleri var. Ben yaparım, paramıda alırım, bana güvenirsin seni yarı yolda bırakmam diyen varsa buyursun beklerim.
-
bot konusunda r10 da dolandırılan çok arkadaşım var dikkatli ol
-
detayı pm at bi bakayım
-
3 kişi ben yaparım dedi sonra beceremedi. Orada nitelikli insan yok denecek kadar az. Herkes video botu haber botu yapıyor yada başkasından alıp şekli değiştirip satıyor. Daha ticaret aşamasına gelemedik yani
-
bonzo bunu yazdı:
-----------------------------3 kişi ben yaparım dedi sonra beceremedi. Orada nitelikli insan yok denecek kadar az. Herkes video botu haber botu yapıyor yada başkasından alıp şekli değiştirip satıyor. Daha ticaret aşamasına gelemedik yani
-----------------------------hah sorma o konuda harikalar
rehber teması arıyordum yabancılardan başladım aramaya
sonra r10 a kadar indim eleman yabancıdan aldım 5 dolara 40 liraya yaparım diyo
sadece Türkçeleştirmiş orp çocuğu :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bonzo bunu yazdı:
-----------------------------3 kişi ben yaparım dedi sonra beceremedi. Orada nitelikli insan yok denecek kadar az. Herkes video botu haber botu yapıyor yada başkasından alıp şekli değiştirip satıyor. Daha ticaret aşamasına gelemedik yani
-----------------------------hah sorma o konuda harikalar
rehber teması arıyordum yabancılardan başladım aramaya
sonra r10 a kadar indim eleman yabancıdan aldım 5 dolara 40 liraya yaparım diyo
sadece Türkçeleştirmiş orp çocuğu :)
-----------------------------O tiplerden çok var. Freelance çalışmak dünyanın en güzel işlerinden biri. Hele gençsen ve üni okuyorsan harika. Ama bizde bu kafa yok nerden çakarım onun yolundalar.
-
wp sistemini bilseydim yazardım beleşe dağıtırdımda hiç incelemek içimden gelmedi , oturup kendi wp yaıyorum ben hazıra karşıyım :)
-
Dostum bi PM at bakalım nedir ne değildir.
-
Pmler atılmıştır. Hala gelecek tekliflere açığım.