folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder WP Danışmanlık Teması Arıyorum

WP Danışmanlık Teması Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar,

PM olarak ve mail üzerinden gelen mesajlardan dolayı özellikle ''e-Ticaret, Muhasebe ve Vergi'' gibi konularda gelmesi muhtemel soruları cevaplayıp, arşivleyeceğim bir sistem kurmayı planlıyorum. Alt yapısı Wordpress olucak.Ancak sadece bu soru-cevap olayı olmayacak sitede. Eğitici görseller, videolar, fotoğraflar, makaleler de paylaşacağım. İlerleyen günlerden xxx.com/form şeklinde birde formla da desteklemeyi planlıyorum. Ekstra sürprizler de olucak yani. Neyse.

Bir arkadaşım, elinde güzel bir tema olduğunu ve akşam maille yollayacağını söyledi ama sadece ona bağlı kalmak da istemiyorum. 

Premium üyelik özelliği de olan

Soru-Cevap olayını destekleyen

Ara ara makale ekleyebileceğim

Sade görünümlü

Wordpress teması arıyorum. Bildiğiniz FREE tema tavsiyeleri nelerdir? Nereden bulunur?

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EnableTurk müridin konusunda beğendiğim bir script var: http://www.didemeksiler.av.tr/danisma.php

Görsel açıdan tüm istediklerimi içinde barındırıyor. Aradığım böyle birşey üç aşağı beş yukarı.

Yarına kadar kafama yatan bişey bulamazsam bu scripti alır geçerim artık.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sabahdan beri netteyim, bir kaç tane buldum. Kurumsal WP temaları da iş görür gibi görünüyor. CSS ile biraz üstüne çalışıldı mı mükemmele yakın sonuç verir. Kurumsal tema örneklerini de yelpazeye koyalım...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Son kez updullah

Yok mu arkadaş Türkçe kurumsal wordpress teması önercek?

Toplam Hit: 1025 Toplam Mesaj: 4