WP Deki Sayfa Saçmalığı
-
Sinirden masayı yumrukladım. Sebebi de şu çok basit bir bilgisizlik.
Yapmak istediğim tek şey var,
WP Tema'ma Sayfa eklemek istiyorum sol panele girip yeni sayfa eklemek sadece BU!
Gel gelelim saçmalıkları,
Üst menü sıralaması a b c d şeklinde olacak diyelim. 4 tane üst sayfa yani.
Neyse ,
Yeni sayfa ekle diyorum a b c d şeklinde ekliyorum.
Sonuç: b a d c şeklinde oluyor. Nasılsa algoritması. 2 li ters çeviyor eşşek.
İkinci yolu deniyorum. Hızlı düzenle yapıyorum b yerine a a yerine b c yerine d yerine c yazıyorum.
Sonuç: Hİç bir şey değişmiyor!
Üçüncü olarak hızlı düzenle de sıralamasına değer veriyorum a =1 b=2 c =3 d=4 diyorum
Gene olmuyor da olmuyor allak bullak sıralanıyor.
Yau en nihayetinde menüye: iletişim ,hakkımda ,teknoloji felan yazıyorum.
Neyse yapamadım yani bir türlü a b c d şeklinde sayfa olmadı. Sinirden diken diken oldum. O kadar basit görünüyor ama ufak tefek hatalar beni çokca gerdi 3 gündür bitmedi ufacık şey.
Nasıl yapılıyor bu sayfalar.
-
001 002 003 yap bi böyle dene hocam .. ben dizileri listelerken 3 basamak yapıyom o zaman düzgün liste oluyodu :D
bence çözmez ama dene -
yunusdogan bunu yazdı
001 002 003 yap bi böyle dene hocam .. ben dizileri listelerken 3 basamak yapıyom o zaman düzgün liste oluyodu :D
bence çözmez ama deneMerak ediyorum bunu kodlayan adam ne içiyordu o gece ?
Oldu hocam sayende.
001 002 de ne ola sayının solundaki sıfır hükümsüz değil mi neden 3 basamak tey tey tey çal keke çal...
-
Panelden sıralayabiliyorsun numara verip.
Edit: yapmışsın zaten. başka temada denesene bi.
itfaiyeci tarafından 07/Ağu/13 02:56 tarihinde düzenlenmiştir -
sanırım sayfaların üst menüde sırasını değiştiremiyorsun ?
wp sol menü'den görünüm altında menuler var. gir oraya eğer atamışsan sıralamayı oradan değiştir. oradan atamamışsan orayı düzenle sıralamayı oluştur.
yapamazsan site adresini pm at yapraız yarın
-
sayfa oluşturma ekranında sağ kısıma sayfa özelliklerinde sıralama belirtebiliyorsunuz 0,1,2,3 diye numaralandırırsanız düzenli çıkacaktır ha o da olmazsa görünüm menüler kısmına menü oluşturun sonra oraya sayfaları ekleyin sıralı yapın eğer ki bunlarda olmadıysa iletişime geçerseniz yardımcı olurum
-
q0x bunu yazdı
sayfa oluşturma ekranında sağ kısıma sayfa özelliklerinde sıralama belirtebiliyorsunuz 0,1,2,3 diye numaralandırırsanız düzenli çıkacaktır ha o da olmazsa görünüm menüler kısmına menü oluşturun sonra oraya sayfaları ekleyin sıralı yapın eğer ki bunlarda olmadıysa iletişime geçerseniz yardımcı olurum
aynen şimdiye kadar bende bu sorun çıkarmadı,
şu an yapmıssın ama ilerde yine sıkntı çıkarsa muhtemelen temanın özelliştirme menüsünde menü başlıklarını sıralma nasıl olsun diye bi seçenek olabiliyor. oraya bak derim.
-
bknz : http://goo.gl/sFynrk
-
görünümden rahatlıa değiştirebilirsin olmadı panel şifrelerini atıver bakalım hocam