Wp Haber Botu İle İlgili
-
beyler demiyolu haber sitemiz vardı.
dün itibariyle wp yaptım bi tema şeyttim.
içinde bot var bazı sitelerden çekiyor haberi.
fakat bana şöyle bir bot lazım ,
xxx haber sitesinde bulunan haberlerden tren,demiryolu,memur,işçi, tcdd,hızlı tren gibi bazı etiketlerdeki haberleri çekmek.
istediğim şeyi anlatabildim umarım :D
yani sitede her haber olmayacak. ana konu olan demiryolu haberlerini bot ile çekmem lazım.
bunu nasıl yaparız.
bilen duyan varmı. yardımcı olmak istiyorum vatana millete diyen var mı. yardım dostlar amme hizmeti yapıyoruz :Dsitemiz : www.demiryolcu.com
-
6 saat olmuş konuyu açalı 25 hit olmuş sadece iyimi :|
-
Hocam ASP bilgisi olarak daha üst seviyede olduğumu düşünüyorum şu dediğini 1-2 saatlik çalışmayla hemen verebilirim fakat;
PHP ile hiç bot yazmadım :) Yazabilirim orası ayrı ancak; wp bilgim hiç ama hiç yok.
Konu up olsun eğer olmazsa ilgilenen bir bakarım hiç değilse :)
-
up
-
abüler lütfen :D
-
bi güncelleme yapalım..
belki bir fikir çıkar . -
by_Tet bunu yazdı
Hocam ASP bilgisi olarak daha üst seviyede olduğumu düşünüyorum şu dediğini 1-2 saatlik çalışmayla hemen verebilirim fakat;
PHP ile hiç bot yazmadım :) Yazabilirim orası ayrı ancak; wp bilgim hiç ama hiç yok.
Konu up olsun eğer olmazsa ilgilenen bir bakarım hiç değilse :)
aspnın amk 4 tane dosyada 1 satır kod eklıcem de sıtede gorunecek dıye kac saatımı yedı sabahlattı bana.
hacı wp haber botu yazanlar / satanlar var 100 lıraya fılan tag kelımelerını belırlersın dırekt olarak sıtene ceker
-
MustyKTE bunu yazdı
bi güncelleme yapalım..
belki bir fikir çıkar .oyyy bir senedir arıyo musun la :|
-
noname bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
bi güncelleme yapalım..
google news kullanıyorum ordan belirlediğim kategorilerdeki haberleri panele gönderiyor , fakat eksik kalıyorum gene de .
konu aklıma geldi güncelledim , bu kez çıkacak :) -
MustyKTE bunu yazdınoname bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
bi güncelleme yapalım..
google news kullanıyorum ordan belirlediğim kategorilerdeki haberleri panele gönderiyor , fakat eksik kalıyorum gene de .
konu aklıma geldi güncelledim , bu kez çıkacak :)tet yapar bu sefer bence :D