WP Haberleri Yanlışlıkla Sildim
-
wordpress haber sitesindeki haberlerin 100 e yakınını sildim,
hosting firması yedek almıyormuş.
nasıl geri getirebilirim haberleri ?
az bi haber olsa google önbellekten toplardım fakat çok kayıp var. -
Yedek yoksa unut, geçmiş olsun.
Firma nasıl yedek almaz? Hadi firmayı s. et seninde hatan günlük yedeğini alsana hocam. Geçmiş olsun -
catlax bunu yazdı
Firma nasıl yedek almaz? Hadi firmayı s. et seninde hatan günlük yedeğini alsana hocam. Geçmiş olsunAdam bile kendi sitesenin yedeğini almazken hosting neden yedek alsın ki ?
hostingin görevi yer sağlamaktır.Yedek alma zorunluluğu ya da garantisi yoktur.Ki zaten sözleşmelerindede yazar
-
swordfish bunu yazdıcatlax bunu yazdı
Firma nasıl yedek almaz? Hadi firmayı s. et seninde hatan günlük yedeğini alsana hocam. Geçmiş olsunAdam bile kendi sitesenin yedeğini almazken hosting neden yedek alsın ki ?
hostingin görevi yer sağlamaktır.Yedek alma zorunluluğu ya da garantisi yoktur.Ki zaten sözleşmelerindede yazar
dostlar ben onu sormuyorum ki , napacaz diyorum varmı bir fikir,
ayrıca hosting firması ile ilk anlaştığımızda yedekleri biz alıyoruz dediler, tamam dedim.
şimdi konuştuğumuzda sistemi değiştirdik almıyoruz dediler olay bu. -
wp'de ftp'ne otomatik backup alan hatta backup dosyasını sana haftalık günlük nasıl istersen mail atan ücretsiz eklentiler var.
-
necroshine bunu yazdı
wp'de ftp'ne otomatik backup alan hatta backup dosyasını sana haftalık günlük nasıl istersen mail atan ücretsiz eklentiler var.
şu işten kurtulduktan sora ilk işim bu olacak
-
WP de 2 aşamalı silme işlemi var hocam önce çöpe taşır sonra silersin çöptendemi sildin ?
-
snnyk bunu yazdı
WP de 2 aşamalı silme işlemi var hocam önce çöpe taşır sonra silersin çöptendemi sildin ?
çöpten de sildim sayın hocam.
-
Yedeğin yoksa unut hocam sen onları. üste bi bardak su iç su
-
phpymyadmin dbde duruyor olması lazım oraya bi bakar mısın
BlackApple tarafından 25/Haz/14 12:25 tarihinde düzenlenmiştir -
x bunu yazdı
phpymyadmin de duruyor olması lazım oraya bi bakar mısın
duruyo gibi hocam , altlarda silinen haberlerden bi kaç gördüm , nasıl kurtarırım ?