WP Host"Mu Alsam Normalmi ?
-
Ben kendi yazılarımı yazdığım bir blog kurdum blog windows güvenliği internetle ilgili windows ile ilgili püf noktaları anlatıyor.Wordpress'ten bedava blog açtım.Fakat şöyle birşey düşündüm.Ben acaba Wordpress'ten paket yükseltme yapıp domain ve hostmu alsam ? yoksa buradaki yazıları alıp başka bir yerden host ve domain alıp orayamı taşısam ? çünkü Wordpress'in sunduğu hizmette ftp miş,wordpress config'iymiş vs uğraşmıyosun otomatik kuruyo.Ama bir yandanda diyorumki seo yapamicam ne bilim yeni araçlar ekleyemicem.Sizce ne yapmam gerek.Yoksa Godaddy gibi biyerdenmi WP host alıp ordamı devam etsem ? siz olsanız ne yapardınız ?
-
wp host tuzludur, o fiyata daha iyi performansta bi host alabilirsin.
ayrıca kendin alacağın daha iyi olur tabiki.
-
sakın öyel bir hataya düşme git host al adam gibi herşeyini yönetirsin blogun eğer dedğin gibi yaparsan ne kodlarını değişirebiliyorsun düzenleyebiliyorsun ne de başka birşey sadece css değiştiyorsun inan google webmastertoolsa bile kaydedilmiyor çok gıcık bir şey + kalıcı bağlantılarıda istediğin gibi değiştiremiyorsun ben kullandım binpişman oldum kesinlikle tavsiye etmem
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
sakın öyel bir hataya düşme git host al adam gibi herşeyini yönetirsin blogun eğer dedğin gibi yaparsan ne kodlarını değişirebiliyorsun düzenleyebiliyorsun ne de başka birşey sadece css değiştiyorsun inan google webmastertoolsa bile kaydedilmiyor çok gıcık bir şey + kalıcı bağlantılarıda istediğin gibi değiştiremiyorsun ben kullandım binpişman oldum kesinlikle tavsiye etmem
-----------------------------/wp-admin/tools.php den webmaster toolsa kaydettirebiliyorsun siteni