Wp-Internal Server Error Hatası
-
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Hatası veriyor örneğin sayfalara tıklayıp düzenle dediğimde vs bu tarz olaylarda bu hata ile karşılaşıyorum ve resim vs yükleme çalıştığımda Yüklenen dosya buraya taşınamadı: wp-content/uploads. diye hata veriyor araştırdım izin vs yaptım ..htaccess attım sildim yine birşey değişmedi
-
chmod 755 ver birde sunucuda dosyayı açan user dikkat et root açmışsa izin versen dahi değişmez
EcHoLL tarafından 05/Şub/14 02:56 tarihinde düzenlenmiştir -
apache modlarına bir baksan
-
bendede 2 içerik sağlayıcısı için http error var merak ediyorum sonuçları.
-
yok olmuyor win sunucu kullanıyorum godaddy zaten çok bilgim yok ama denilenleri yapmama rağmen olmadı.
-
Son up olsun ,
Wordpress sürümünü değiştirdim bu hatayı almıyorum ama tema vs yüklediğimde Yüklenen dosya buraya taşınamadı : wp-content/uploads
hatasını alıyorum ftpden izinleri vermeme rağmen olmuyor -
hocalar plesk ISS WP User bende kapalı galiba yanlışlkla bişeler yapmışm yok yani tekrardan nasıl eklicem ? win host bu arada.
-
ReyiZ bunu yazdı
hocalar plesk ISS WP User bende kapalı galiba yanlışlkla bişeler yapmışm yok yani tekrardan nasıl eklicem ? win host bu arada.
?