Wp Sitedeki Taslakları Phpmyadminde Toplu Silme
-
Wordpress sitede binlerce taslak var, wp panelinden silmek oldukça zor. 90 90 siliyo.
Phpmyadmin de topluca silmek istedim , sql sorgu ile silmeye çalıştım hata veriyor..DELETE FROM wp_posts WHERE post_status = “draft”;
Bunu yazıyorum olmuyor.. Nasıl silebilirim ?
-
Eklenti ile ile yapmak istersen,
wordpress admin panel->eklentiler->yeni eklenti kısmından arama kısmına Better Delete Revision aratıp yükle kur.
Kullanımı: eklentiyi aktif yaptıktan sonra admin panel->ayarlar->Better Delete Revision kısmına girerek gerekli yolu takip ediyoruz. Eklenti ilk olarak kaç tane taslak olduğunu buluyor ve bize silmek isteyip istemediğimizi soruyor ve işlemi bitirmiş oluyoruz.
HoLyCat tarafından 27/Ağu/14 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
'draft' olarak dener misin.
-
//table prefix wp_ olmaya bilir ona dikkat DELETE FROM wp_posts WHERE post_status = "auto-draft"
-
HoLyCat bunu yazdı
Eklenti ile ile yapmak istersen,
wordpress admin panel->eklentiler->yeni eklenti kısmından arama kısmına Better Delete Revision aratıp yükle kur.
Kullanımı: eklentiyi aktif yaptıktan sonra admin panel->ayarlar->Better Delete Revision kısmına girerek gerekli yolu takip ediyoruz. Eklenti ilk olarak kaç tane taslak olduğunu buluyor ve bize silmek isteyip istemediğimizi soruyor ve işlemi bitirmiş oluyoruz.
Eklenti olmadı hocam, yayındaki yazıları da siliyo . teşekkür ederim.
Andrei bunu yazdı'draft' olarak dener misin.
aynen hocam bu şekilde yazınca canına okudu tüm taslakların. tertemiz oldu. teşekkür ederim.
-
rica ederim.