WP Tema Lisansları Genel Soru
-
hocalar bi sorum olacak
şimdi wp tema satışı yapılıyor r10 da falan
tema senin verdigin domaine lisanslanıyor falan ( yöntemi bilmiyorum)
domainimle o temayı satın alsam ve o lisans şifresi ile kurulum yapsam, sonrasında tema sahibi siteme mudahale edebilir mi? lisansı geçersiz yapabilir ben siteyi kurduktan sonra..
yani özetle hep ona mı muhtaç olacagım?yoksa ben adamla arayı bozsam bile adam mudahale edebilir mi siteye?
-
hocam eğer sana lisans kodu veriyor ise onunla işin bitti demektir
edit: emetmyo.net örneğini verebilirim.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam eğer sana lisans kodu veriyor ise onunla işin bitti demektir
-----------------------------lisans kodu adamın kendi sunucusu üstünden check ediliyorsa mahkumsun
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam eğer sana lisans kodu veriyor ise onunla işin bitti demektir
-----------------------------lisans kodu adamın kendi sunucusu üstünden check ediliyorsa mahkumsun
-----------------------------hocam onu genelde şu şekilde yapıyorlar.
domain adresini adam kendi sunucusuna kaydediyor lisans kodu vermiyor. site açılırken domain adresini sunucudan kontrol ediyor.
ama artık onu kullanmıyorlar kişiye özel lisans kodu ile yapıyorlar onu da check etmeye gerek yok
-
butür onun sunucudan sogulama yapıyorsa tema o adam o temanın kırılmasını hack etmiş demektir yolla kıralım.