folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder WP Tema Satın Aldım, Düzenleyemiyorum

WP Tema Satın Aldım, Düzenleyemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Sevgili dostlar. Çıldırmama ramak kaldı. Yeni açmış olduğum bir site için ücretli tema satın aldım. Temanın demosuna bakarken herşey gayet iyi görünüyordu. Temayı satın aldıktan sonra gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tıpkı demosundaki gibi bir görünüme kavuşurum diye düşündüm ama, iki gündür bir türlü bileşenleri bir araya getirip demodaki görünümü oluşturamıyorum. Bayağı bir kurcaladım ama nafile. Aramızda team wiewer ile bağlanıp en azından sayfanın bir kısmını düzenleyebilecek babayiğit varmı? İlgilenenlerden PM Bekliyorum.

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

hocam tema ne ve nereden aldın acaba ? demo yokmuydu onu yükleyip sonra yavaş yavaş demoyu silerdin

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı

hocam tema ne ve nereden aldın acaba ? demo yokmuydu onu yükleyip sonra yavaş yavaş demoyu silerdin

temayı şuradan aldım hocam.

http://themeforest.net/item/max-mag-responsive-wordpress-magazine-theme/full_screen_preview/3103810

demosu yoktu direk satın alıp siteye yükledim. Ama işte yerleşimleri yapamıyorum 

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    Aloryan bunu yazdı

temayı şuradan aldım hocam.

http://themeforest.net/item/max-mag-responsive-wordpress-magazine-theme/full_screen_preview/3103810

demosu yoktu direk satın alıp siteye yükledim. Ama işte yerleşimleri yapamıyorum 

hemen pm atarsan ve net bağlantım şu an izin verirse halledeyim :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Hocam aklında olsun tema düzenlemek öyle kolay bir şey değildir visual composer özelliği ara bir daha tema alırken veya başka bir tema seçerken ki daha kolay düzenleyebilesin.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    müridler benimde ricam var vb kurucam fakat null bir süre sonra lisasnlı alıcam acaba null db lisanslıya yüklersem hata veya hacklenme sorunum olurmu sorun olmassa güvenebilir indirebileceğim bir yer site varmı
    flybatwin tarafından 03/Ağu/16 11:34 tarihinde düzenlenmiştir

www.gramaltinnekadar.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı
    müridler benimde ricam var vb kurucam fakat null bir süre sonra lisasnlı alıcam acaba null db lisanslıya yüklersem hata veya hacklenme sorunum olurmu sorun olmassa güvenebilir indirebileceğim bir yer site varmı

wp temayi nulled kullanmaktan bahsediyosan hacklenebilirsin, hacklenince duzeltecek bilgin yoksa bulasma. sadece guvendigin yerlerden indirip kullan (tbt de paylasilanlar vs)

black implies white, self implies other, life implies death.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    flybatwin bunu yazdı

wp temayi nulled kullanmaktan bahsediyosan hacklenebilirsin, hacklenince duzeltecek bilgin yoksa bulasma. sadece guvendigin yerlerden indirip kullan (tbt de paylasilanlar vs)

Hocam lisanlı 100 tl ye bulabilirmiyim

www.gramaltinnekadar.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    flybatwin bunu yazdı

Hocam v bullettinden bahsediyom lisanslı 100 tl ye bulabilirmiyim

www.gramaltinnekadar.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    flybatwin bunu yazdı

Hocam v bullettinden bahsediyom lisanslı 100 tl ye bulabilirmiyim

Farkli kaynaklardan ayni surum vbullettin'i indir.

Winmerge gibi bir programla tum dosyalari, icerikleri karsilastirmak cok basit. Bu sayede bir farklilik varsa gozune carpar zaten. 

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 10
wp tema kurulum