WP Update Ederken FTP Bilgilerini İstemesi ?
-
Merhaba Muridler
DO uzerinde bir sunucda kisisel WP blogumu host etmekteyim. simdiki problemim su ki bir plugin kuracak oldugumda FTP bilgilerimi istiyoru (FTP kurulu bile degil) PHP de bir seyi veya bir yetkiyi eksik biraktigim icin bunu yaptigini dusunuyorum fakat ne oldugunu bulamadim.
-
ftp bilgilerini istemesi normal. onu kullanabilmen için ftp protokolünü kullanmak için ftp server kurman gerek. veya manuel hallediceksin güncellemelerini
-
FCN bunu yazdı
ftp bilgilerini istemesi normal. onu kullanabilmen için ftp protokolünü kullanmak için ftp server kurman gerek. veya manuel hallediceksin güncellemelerini
Hocam ama eski serverda (hosting sirketinde) kendisi zip olarak download edip kendisi kuruyordu ftp istemeden
-
dosya izinlerinde gerekli izin olmadığında da ftp şifresi isteyebiliyor
-
Murid dostlarim bi pm aldim oldu bu sekilde.
paylasmak istedim :
Mesaj : onun web server tarafında bi ayarı vardı ama hatırlamıyorum okumuştum biyerde
http://www.hongkiat.com/blog/update-wordpress-without-ftp/
şunu bulabildim bi dener misin ? -
garip olacak ama bi abc.wordpress.com adresim var bir de abc.comda kurulu wp var. birine girdiğim yazının aynısı diğerinde de çıksın istiyorum. önce hangisine gerekirse ona girerim de yeter ki kopyalansın. var mı böyle bi sistem?
-
Prometheus bunu yazdı
garip olacak ama bi abc.wordpress.com adresim var bir de abc.comda kurulu wp var. birine girdiğim yazının aynısı diğerinde de çıksın istiyorum. önce hangisine gerekirse ona girerim de yeter ki kopyalansın. var mı böyle bi sistem?
ikinisnede wp kur daha sonra herhangibirinden wp-config.php düzenleyerek diğerinin db bilgileri gir