Wp'de Bilgiler Kayip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhaba arkadaslar.

cok basit bir WP blogum vardi. serveri formatlamadan once database'i yedekledim. dosyalari yedekledim. server formatlandi yeniden dosyalarimi aktardim database'i yukledim 

http://blog.rakkoc.com/ seklinde sizde girmeyi denerseniz gorursunuz ki sadece "Not found." yaziyor php den cok fazla anlamam ama biraz kodlara baktigimda sunu fark ettim ki thema blog icindeki "have_posts()" ismli fonksionu cagiriyor ve bu fonksion hep false geri donduruyor. sebebini arastiriyorum ama basina onceden gelmis birisi varsa daha iyi bilgi verebilir dedim.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

rakkoc bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba arkadaslar.

cok basit bir WP blogum vardi. serveri formatlamadan once database'i yedekledim. dosyalari yedekledim. server formatlandi yeniden dosyalarimi aktardim database'i yukledim 

http://blog.rakkoc.com/ seklinde sizde girmeyi denerseniz gorursunuz ki sadece "Not found." yaziyor php den cok fazla anlamam ama biraz kodlara baktigimda sunu fark ettim ki thema blog icindeki "have_posts()" ismli fonksionu cagiriyor ve bu fonksion hep false geri donduruyor. sebebini arastiriyorum ama basina onceden gelmis birisi varsa daha iyi bilgi verebilir dedim.

----------------------------

dostum bi kalici baglanti ayarlarini kontrol et istersen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

kalici linkleri denemistim. ama ilginctir ki tema yi degistirdim duzeldi sorun :s

Sasilacak sey. 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 669 Toplam Mesaj: 3