folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder WPF C# Windowda Resim Gorunmuyor

WPF C# Windowda Resim Gorunmuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar.

Hep winforms ile ugrastim. Simdi WPF ile ufak bir seylert gelistiriyorum.

VS2013 te wpf window uzerine image control ekliyorum. resources lera bir 1.jpg resmi ekliyorum. Sonra bu Image control'un source ozelligini 1.jpg yapiyorum ve design mode da hersey normal.

Lakin projeyi calistirdigimda resmi gorunmuyor. Neyi yanlis yapiyorum ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

hocam kodları atabilir misin?

ayrıca şurda denilenleri yaparsan çözebilirsin belki: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc165603(v=vs.90).aspx

Lightsaber tarafından 31/May/15 16:19 tarihinde düzenlenmiştir

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

hocam kodları atabilir misin?

ayrıca şurda denilenleri yaparsan çözebilirsin belki: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc165603(v=vs.90).aspx

Hocam c# kodu kullanmadim.

Sadece xaml atayim

<Image Grid.Column="2" HorizontalAlignment="Left" Height="173.135" Margin="117.207,271.119,0,0" VerticalAlignment="Top" Width="240.298" Source="pack://siteoforigin:,,,/Resources/1.JPG"/>

Abicim gosteriyor formda fakat calistirinca yok

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Tamamdir hocalar cozdum olayi.

resource.resx icinde degilde "Klasor/resim.jpg" olarak secip sonra resmi ozelliklerinde Builk in Action = " Resource" yapinca oluyor :)

Toplam Hit: 936 Toplam Mesaj: 4