Wp"Ye Tag Eklemek ??
-
Ya hacılar wp ye ne kadar tag eklentisi varsa kurdum denedim hiç biri olmadı son care tahribat oldu.Simple tag ne var ne yok denedim.
Nasıl yapıcaz 2 gündür kıl oldum yapamadım şu nalet şeyi..
Bile arkadaşlar varsa detaylı yarımcı olabilirmi ??
-
Simple tag kullanıyorum ve gayet memnunum sitede taglar gözümükyor ama arama yaptığında tak diye çıkıyor
-
Wp-cumulus kullanıyorum ben, flash bir etiket bulutu oluşturuyor, gayet hoş görünüyor. Tavsiye ederim.
-
ne kullandığınızı sormuyo nasıl yaparım diyo :)
-
Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------Ya hacılar wp ye ne kadar tag eklentisi varsa kurdum denedim hiç biri olmadı son care tahribat oldu.Simple tag ne var ne yok denedim.
-----------------------------hocam tagleri post oncesi/sonrası göstermek mi ? tagleri bulut halinde mi? flash dönen zımbırtı halinde mi?
bi örnek ver şurdaki gibi de yahu :)
ne yapmak istiyosun acıklayıcı bişey sor söyleyelim
-
İyi de google'da ismini yazınca nasıl kullanıcalacağını anlatan bi ton döküman bulur zaten. Tam olarak hangi kısımda yardıma ihtiyacı olduğunu da yazmamış arkadaş..
-
wp nin son sürümünde tagler etkin zaten? ayrıca mod kurmana gerek yok :|
-
corvuscorax bunu yazdı:
-----------------------------Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------Ya hacılar wp ye ne kadar tag eklentisi varsa kurdum denedim hiç biri olmadı son care tahribat oldu.Simple tag ne var ne yok denedim.
-----------------------------hocam tagleri post oncesi/sonrası göstermek mi ? tagleri bulut halinde mi? flash dönen zımbırtı halinde mi?
-----------------------------kardes dediğin gibi bulut halinde istiyorum.Valla yeni sürümünde öle bi eklenti yada temanın içinde öle bişey yok. ;)
-
Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------corvuscorax bunu yazdı:
-----------------------------Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------kardes dediğin gibi bulut halinde istiyorum.Valla yeni sürümünde öle bi eklenti yada temanın içinde öle bişey yok. ;)
-----------------------------yeni sürümde var ama teman desteklemiyo :) temana + eklemeyi dene